BILKA anmeldelser af medarbejdere

Viser alle 10 anmeldelser
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
En rigtig god arbejdsplads
Kasseassistent (Nuværende medarbejder) –  Odense27 august 2017
En typisk arbejdsdag i Bilka er sådan set at betjene de kunder som kommer til kassen for at betale for deres vare. Ledelsen er rigtig god og man kan altid komme til hvis man har problemer og nogle forslag til forbedringer. Arbejdskulturen er god og dejlig og det er hyggeligt at komme på arbejde.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 4NejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
relativ dårlig arbejdsplads
servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Kolding24 april 2017
denne arbejdsplads var et dårligt sted at arbejde det var den af den simple grund at min chef var en dårlig chef
Ulemper
chefen
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3Nej 1Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Elskede at arbejde der
Butiksmedhjælper (Tidligere medarbejder) –  Slagelse kommune6 marts 2017
Elskede at arbejde i Bilka og vil rigtig gerne tilbage igen.
Fordele
?
Ulemper
?0
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 6Nej 4Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Leuke baan welke goed betaald werd.
Schoonmaakmedewerkster (Tidligere medarbejder) –  Esbjerg2 maj 2016
Ik werkte daar met één collega 's-nachts, wanneer de winkel gesloten was. Het was hard werken, maar ik hou van mijn vak.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNej 8Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Good and busy working environment
Sales assistant / Cashier (Tidligere medarbejder) –  Herning12 oktober 2015
I will start with opening the tills
The following day i will be doing:
Costumer care
Stocking
Cashier
And at last i will be closing tills
Fordele
Long hours
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2Nej 2Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Uprofessionel
Forskellige titler (Tidligere medarbejder) –  Odense1 juni 2015
tager ikke ansøgere seriøst. Der bliver ikke meldt klart ud når man ringer og spørger. Dybt uprofessionelt og respektløst over for de ledige
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 36Nej 8Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God arbejdsplads
Kasseassistent (Tidligere medarbejder) –  Ålborg, D8112 maj 2015
Man blev altid glad når man mødte ind, folk var smilende og i mødekommene, og det smittede selvfølgelig af på en selv.
Dagen ved kassen kunne være meget lang.. Nogle dage var der travlt, og andre stille og rolige. jeg arbejdede der i sommerperioden, så det var varmt at side ved kassen, og vigtigt at drikke massere af vand.
Fordele
Gode rabater
Ulemper
For længe mellem hver pause
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 11Nej 3Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Fun workplace
Shop Assistant (Tidligere medarbejder) –  Denmark15 september 2014
I enjoyed working at Bilka dealing with the public.

Reference available on request
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 16Nej 7Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Godt, afvekslende arbejde. Gode kolleger
Arbejdsmand (Tidligere medarbejder) –  Ålborg, D815 december 2013
Arbejdsbetingelserne var gode med gode kolleger og med alsidige opgaver
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 18Nej 15Indberet

Samlet vurdering

3,9
Baseret på 10 vurderinger
5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Vurderinger efter kategori

Balance mellem arbejde/fritid
4,0
Kompensation/Fordele
3,6
Job sikkerhed/Forfremmelse
4,0
Lederskab
3,5
Kultur
4,1

BILKA anmeldelser efter placering