Danfoss anmeldelser af medarbejdere

Fandt 9 anmeldelser, der svarede til søgningen
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
god arbejdsplads
Lagerarbejder (Tidligere medarbejder) –  Rødekro17 januar 2017
Danfoss var en super erfaring for mig. Jeg var der i 4 år som vikar.Håbede på at det var der jeg skulle blive gammel.
Havde et alsidigt arbejde, mange udfordringer
Fordele
gode kolegaer
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Det er mange år siden
kiosk/kantinemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Nordborg12 december 2016
Det er mage år siden og jeg kom lige fra skole.
jeg arbejdede i kantinen hvor vi havde spisende gæster.
jeg kørte rundt for at fylde automater med vare.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Kreativ,innovativ store muligheder og ressourcer til faglig og personlig udvikling
Laborantelev (Tidligere medarbejder) –  Kolding22 november 2015
Meget kreativ og innovativ arbejsplads, der giver stor plads og frihed til at udvikle sig
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Stor produktiv virksomhed
Drift og planlægningsassistent (Tidligere medarbejder) –  Nordborg, D8313 oktober 2015
Jeg har altid været glad for at arbejde på Danfoss, følte at jeg gjorde en forskel.
Fordele
Gode kolegaer
Ulemper
Lokalindsigt
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Excellent
Project Manager (Tidligere medarbejder) –  Denmark6 maj 2014
Good management skills and chance to learn new in the industry
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 8Nej 6Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
In a transition period due to sales & profit challanges
Global Sales Director High Pressure Pumps (Tidligere medarbejder) –  Nordborg, D832 februar 2014
As sales director my tasks are various, thus there is not something like a "typical day". However, to say something in this section, some of my main responsabilities were.
>Regular meetings with the board of directors, following up business trend, product development, following up main management plans.
>Monthly performance dialogues with my direct repots, touching upon business trend, main opportunities, regional business and employees development or issues.
>Talent building follow up.
>Enbabling value selling arguments involving product management and regional sales directors.
etc.
Fordele
People friendly environment
Ulemper
Top management oriented to short tearm financial goals
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 11Nej 1Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Ja
Projekt Leder (Tidligere medarbejder) –  Graasten12 september 2013
Glimerende, gode muligheder og masser af udfordringer. Super ledelse, kolleger er alle meget dygtig og kloge.
Fordele
Professional
Ulemper
Ingen
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 180Nej 2Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
sammenhold, positivt arbejds klima, gode arbejdsforhold
produktionsmedarbejder (Tidligere medarbejder) –  kolding5 august 2012
det er et dejligt sted med masser af udfordringer via alsidigt arbejde, gode kollegaer og arbejdsledere med nye mål hele tiden.
Fordele
gode forsikringer, arbejdsforhold.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 5Nej 2Indberet

Se flere Danfoss anmeldelser

Du kan prøve:

Samlet vurdering

3,8
Baseret på 120 vurderinger
5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Vurderinger efter kategori

Balance mellem arbejde/fritid
3,8
Kompensation/Fordele
3,7
Job sikkerhed/Forfremmelse
3,1
Lederskab
3,3
Kultur
3,6

Danfoss anmeldelser efter placering