Københavns Kommune anmeldelser af medarbejdere

Viser alle 10 anmeldelser
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
dårlig ledelse
socialpædagog (Tidligere medarbejder) –  København, Københavns kommune9 april 2017
en ledelse uden fremsynethed eller vilje til at støtte op om noget
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 5Nej 1Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Meget inspirerende arbejdsplads
Kontorassistent (Tidligere medarbejder) –  København17 januar 2017
Har arbejdet i Københavns Kommune i 30 år, har været glad for kolleger og lederen. De sidste 10 år har været i Pension og Omsorgskontor i Vanløse.
Fordele
Gratis frugt
Ulemper
korte pauser
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 5Nej 1Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Socialpædag i København
Socialpædagog - hjemmevejleder - afdelingsleder (Nuværende medarbejder) –  Københavns kommune26 juni 2016
Jeg har altid holdt meget af mit job i Københavns Kommune.
Grunden til at jeg søger andet - er at min nuværende arbejdsplads bliver nedlagt pr. 31/12-2016.
Jeg har været ansat der i 18 år og nu er det på tide at flytte sig til ny udfordringer og bekendskaber.
Grunden er at jeg bor i Gentofte Kommune.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3Nej 5Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
administrative opgaver
Administrativ medarbejder (Tidligere medarbejder) –  København31 maj 2016
Administration, kontakt med beboerne, IT-support, indkøb, teknisk support
Fordele
Ingen
Ulemper
Ingen
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2NejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Godt oplærings sted, sjov arbejdsplads.
Ejendeomsservice tekniker (Nuværende medarbejder) –  Nørrebro5 februar 2016
Bedste del af jobbet er personalet, for jeg lære alt herinde og de lære alt af mig. Hvergang jeg har været på kursus så fortæller jeg om det, om de ved det eller ej, og så holder jeg mine kurser vedlige på den måde, og tager hånde om det efter. En typisk arbejds dag herinde kommer an på så meget, hvor meget der er at lave og hvad det er, det er meget el arbejde, og der må jeg ikke pille ved, men vvs arbejde derimod tager jeg hånde om sammen med vvséren. Så aflæser jeg vand og varme, laver gartnerarbejde og div.
Fordele
Man lære alt herinde.
Ulemper
Kan ikke få elevplads her hvor jeg er.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1Nej 2Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
man lærer at være omstillingsparat.
kontorassistent (Tidligere medarbejder) –  København,15 november 2015
Kommunen er vel som de fleste, for mange høvdingeder lige skal sætte deres fingeraftryk, men ikke når i mål med deres ideer og for få indianere. Rigtige gode kollegaer.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2NejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Stor arbejdsplads som Københavns Kommune
Kontorassistent (Tidligere medarbejder) –  København, D8418 maj 2015
Jeg har været ansat i Københavns Kommune i 30 år, har mange års erfaring, brander for at komme tilbage i Københavns Kommune.Jeg er
god til regnskab, administration af sager og sagsbehandling, har mange års erfaring i beregning af løn. Jeg lærte ny system som jeg var fortrolig med KMD Kommune data system. Det bedste med jobbet
var kontakt med borgere som jeg skulle tilbyde ældrebolig.
Fordele
At lære noget nyt
Ulemper
Korte pauser.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2Nej 1Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Efter reform ingen sjov arbejdsplads
Kontorfunktionær (Tidligere medarbejder) –  København, D8422 august 2013
Før reformen en rigtig dejlig arbejdsplads, med glade kollegaer og tid til lidt hygge engang i mellem.
Efter reformen en dårlig arbejdsplads, stressede kollegaer og alt tid til hygge blev skåret væk, og det eneste man så var den ene kollega efter den anden gå ned med flaget.
Det var på ingen måde ledelsens skyld, men tiderne tand der spillede ind
Ulemper
en pause om dagen, ingen hygge, ingen afholdelse af fødselsdage, bare ingenting
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 19Nej 4Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Speciel arbejdsplads
Rådhusbetjent (Nuværende medarbejder) –  Rådhusservice4 april 2013
Speciel arbejdsplads, i specielle omgivelser. Flot vedligeholdt Rådhus
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 5Nej 9Indberet

Samlet vurdering

3,3
Baseret på 10 vurderinger
5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Vurderinger efter kategori

Balance mellem arbejde/fritid
2,9
Kompensation/Fordele
2,6
Job sikkerhed/Forfremmelse
2,3
Lederskab
2,7
Kultur
2,8

Københavns Kommune anmeldelser efter placering