REMA 1000 anmeldelser af medarbejdere

Fandt 16 anmeldelser, der svarede til søgningen
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Okay
Servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Hvidovre, Hvidovre kommune14 juli 2017
Ikke noget jeg vil anbefale.
Chefen er sjældent glad
Fordele
Godt fællesskab mellem medarbejdere
Ulemper
Næsten alt
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNej 1Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Den bedste del af jobbet
Rema 1000 (Tidligere medarbejder) –  Aalestrup30 juni 2017
Den bedste del af jobbet, var helt klart stemningen. Kunderne var næsten altid glade og tilpas. - Hvilket gjorde det endnu bedre når man sad ved kassen, og hvis der var problemer, var dine medarbejder altid klar med en hånd.
Fordele
Gode kolleger
Ulemper
Korte pauser
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Lærende arbejdsplads
Kassebetjening (Tidligere medarbejder) –  Århus, Århus kommune5 maj 2017
Godt sted at starte - var mit første arbejde, og fik en god og forstående indflydelse på det danske arbejdsmarked.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Produktiv
Ungarbejder (Tidligere medarbejder) –  Århus27 april 2017
- Søde kollegaer
- Godt arbejdsmiljø
- Gode og hjælpsomme chefer
- Produktiv arbejdsdag
- Relevant joberfaring
- Erfaring med mennesker
Fordele
Gratis aftensmad under status
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Salgsmedarbejder i REMA 1000, løntilskudsjob
Salgsmedarbejder, løntilskudsjob (Tidligere medarbejder) –  København26 april 2017
- Kundeservice, kassebetjening, datocheck, trimning af varer, oprydning og let rengøring.

- Vigtigste resultater: Glade og tilfredse kunder.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God arbejdsplads
Ekspedient (Tidligere medarbejder) –  Sindal30 januar 2017
Famtastiak arbejdsplads god stemning og en god arbejdsplads
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God og lærerig arbejdsplads
Kassedame (Nuværende medarbejder) –  Odense kommune20 januar 2017
Jeg har i Rema 1000 lært igennem mine tidligere jobs at være udadvendt overfor nye mennesker (såsom kunder) og være serviceminded.
Fordele
Gode kollegaer
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Busy busy busy
Shop assistant and cashier (Tidligere medarbejder) –  Ålborg19 december 2016
Never a dull day when working for a Rema 1000 - they are some of the hardest working people I know and their concept is something I wish more supermarkets would copy. The customer is central in their ideology and keeping a clean and happy tone between staff is of immediate importance.
Fordele
Interesting work environment, many challenges
Ulemper
Lousy pay
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3NejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
den er morsom og lønsom
Elev (Nuværende medarbejder) –  Randers15 juni 2016
passer butik og bestiller varer og styring af butik,
varbestilling, butiksstyring/ledelse
fantastiske kollegaér
vare bestilling
butik generelt
Fordele
gratis frokost
Ulemper
fordelene kommer an på ens egen købmand
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3NejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Første arbejdsplads
Kasseassistent (Tidligere medarbejder) –  Århus28 maj 2016
Jeg sad ved kassen hele dagen.

At assistere kunder, og smile til dem.

En streng chef.

Jeg var lige blevet 15, og det var svært at have overblikket.

Kollegaerne var på min alder, og meget søde.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2NejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Utrolig god arbejdsplads
Servicemedarbejder og kasseassistent (Tidligere medarbejder) –  Hillerød, D847 september 2015
En typisk hverdag på arbejdet i Rema 1000 som servicemedarbejder og kasseassistent var, at møde på arbejde til en masse søde kollegaer og kunder, som man altid havde det sjovt med. Hvis man havde en dårlig dag, var man altid sikker på, at den ville blive god efter at have været på arbejde i Rema.
Jeg lærte, at man hurtigt får et rigtig godt sammenhold på arbejdspladen og at man skal tage alt med et smil på læben.
Mine kolleager var utolig søde, sjove og imødekommende, hvilket jeg var utrolig glad for.
Det sværeste ved jobbet var, når man skulle køfte en masse tunge varer og når man ike havde handsker, til når man skulle fylde varer op i fryserene eller i køleskabene.
Det bedste ved jobbet var, at man altid havde nogle gode kollegaer til at hjælpe en, og nogle kollegaer som altid var fyldt med godt humør.
Det er en virkelig positiv arbejdsplads, og ens kollegaer var altid klar på at hjælpe.
Fordele
Forstående kollegaer og ledere
Ulemper
Korte pauser
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2Nej 1Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God arbejdsplads
Praktikant (Tidligere medarbejder) –  Rødovre, D843 februar 2015
Kender ikke så meget til en typisk dag på arbejdet, da jeg kun fik lov til at sætte varer på plads.
Ledelse god
kollegaer ok
Varerne på øverste hylder var svære at nå, selv ved at stå på høj stige.
Fordele
ingen
Ulemper
for højt til loftet
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Ansvar
Butiksassistent (Tidligere medarbejder) –  Viborg, D8211 november 2014
På mit job i Rema havde jeg et stort ansvar for mange ting. Og det gjorde bare jobbet og hverdagen super spændende. Det var et meget varierende job med mange forskellige ansvarsområder og opgaver.
Fordele
Gratis frugt og frisk brød hver dag
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3Nej 2Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
I enjoyed working in Rema1000.
Customer Assistant (Tidligere medarbejder) –  Fredericia, Denmark12 maj 2014
I really enjoyed working in Rema1000, in Denmark.
I have learned a lot, and it gave me more confidence. I became a stronger person.
The thing i enjoyed the most was working the till, i was able to give the customers a smile on their way out and wishing them a good day. a lot of the elderly the came to our shop, really liked me.
Fordele
Great customers.
Ulemper
Late hours.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 4Nej 4Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
anderledes arbejdsplads
kasse assistent (Tidligere medarbejder) –  horsens23 februar 2014
passede kasselinen, medarbejder ok, ledelsen sådan set ok.
Fordele
fik tidligt fri
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 5Nej 8Indberet

Se flere REMA 1000 anmeldelser

Du kan prøve:

Samlet vurdering

4,0
Baseret på 42 vurderinger
5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Vurderinger efter kategori

Balance mellem arbejde/fritid
3,6
Kompensation/Fordele
3,3
Job sikkerhed/Forfremmelse
3,6
Lederskab
3,6
Kultur
3,7

REMA 1000 anmeldelser efter placering