Bauhaus anmeldelser fra medarbejdere

Fandt 9 anmeldelser, der svarede til søgningen Se alle 266 anmeldelser
Sorter efter: Hjælpsomhed | Bedømmelse | Dato
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Godt
Kassemedarbejder (I kassen og kundeservice) (Tidligere medarbejder) –  Odense3 december 2019
Som kasseassistent står man normalt i kassen i 4 timer i hverdagen og 8 timer i weekenderne. Det kan godt være nogle langtrukket og kedelige dage, men hvis man har gode og sjove kollegaer så flyver tiden afsted.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
foosball table
SALESASSISTENT (Tidligere medarbejder) –  Herning kommune16 november 2019
Overall gret, Fun people to work with, great athmosphere. The Branch manager was super nice. Wish i could have gotten a full time job there. I worked part time while attending school
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
1,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Behandlet dårligt af ledelsen.
Logistikassistent (Tidligere medarbejder) –  60007 november 2019
Stressende at blive at blive kaldt dum hele dagen / ugen.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
fin arbejdepladser
Skolepraktik som Butiksassistent (Tidligere medarbejder) –  Viby j16 august 2019
det har været sjovt og arbejde i Bauhaus da, man får forskellige mulige for at prøvet andre salgsafdeling også. så det har været en god oplevelse at kunne komme i praktik hos dem.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
1,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Ikke styr i tingene
Salgsassistent (Tidligere medarbejder) –  Randers, Randers kommune13 november 2018
Arbejdspladsen er meget præget af at der ikke er styr i tingene. Det starter med lidt til ingen oplæring. Det er svært at finde rundt selv som en medarbejder da lageret er utroligt rodet. Dette går jo ud over kunderne da der derfor er fejl i lagertallet og man skal bruge utroligt lang tid på at finde en enkelt vare. Dette resulterer i meget utilfredse kunder og dette skaber ikke ligefrem et rart arbejdsmiljø. Der er stort skift i personalet hvilket afspejler de forhold de ansatte arbejder i. Man bliver nemlig også udsat for timer langt over hvad aftalen er og i mit tilfælde var der ifølge chefen ikke noget at gøre ved det. En anden lille ting er at arbejdspladsen er utroligt mands domineret hvilket blandt andet bliver gjort til udtryk ved mandschauvinistiske jokes og objektivering af kvinder. Lønnen er heller ikke ligefrem til at juble af.
Fordele
Til dels rare kolleger
Ulemper
Har ikke styr på noget.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2NejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Det var et fint job.
VAREMODTAGELSEN (Tidligere medarbejder) –  Glostrup kommune6 november 2018
Jamen det var et stille og roligt arbejde. Det drejede sig om at stille på plads og self plukke varerne til kunder der havde forudbestilt vare.
Fordele
Gratis kaffe/kakao -
Ulemper
-
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2NejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Fantastic way to learn
Cashier/Shop Assistant (Nuværende medarbejder) –  Holbæk19 februar 2018
Bauhaus is an amazing workplace with good people who are willing to learn you the needed skills with much more, The hardest part of the job is that you have to be fast in many new ways that I hadn't seen before. The most enjoyable part is that I can talk with my fellow co-workers without it being job-related.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2Nej 1Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Ambiente de trabajo ameno y flexible.
Reponedor externo (Tidligere medarbejder) –  Copenhague27 december 2017
Ambiente de trabajo ameno y flexible, buena remuneración.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet

Se flere Bauhaus anmeldelser

Du kan prøve:

Anfordret profil

Ønsker du at vide mere om at arbejde her?

Stil et spørgsmål om arbejde eller jobsamtale hos Bauhaus. Vores fællesskab er parat til at svare.

Stil et spørgsmål

Samlet vurdering

3,3
Baseret på 266 vurderinger
565
470
362
224
145

Vurderinger efter kategori

3,1Balance mellem arbejde/fritid
3,1Kompensation/Fordele
3,0Job sikkerhed/Forfremmelse
2,9Lederskab
3,1Kultur

Bauhaus anmeldelser efter placering