BILKA anmeldelser fra medarbejdere

Fandt 30 anmeldelser, der svarede til søgningen Se alle 31 anmeldelser
Sorter efter: Hjælpsomhed | Bedømmelse | Dato
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Sjov arbejdsplads
Servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Esbjerg10 oktober 2019
Mit job gik blandt andet ud på at hjælpe kunden, så godt jeg kunne hvis de eksempelvis havde nogle spørgsmål angående en vare og sørge for at de gik derfra med at smil på læben.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God arbejdsplads
kasseassistent (Tidligere medarbejder) –  Holstebro, Holstebro kommune25 april 2019
God arbejdsplads for studerende, med faste vagter og gode medarbejdere
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2Nej 1Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Gode kollegaer
Serviceassistent (Nuværende medarbejder) –  Viborg27 marts 2019
Det er en fin arbejdsplads med godt kollegaskab og venner for livet
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3Nej 1Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
sjov
Salgsassistent (Nuværende medarbejder) –  Ishøj22 december 2018
bilka er et sjov og hyggeligtt sted at være men manglenge produktivitet.
Fordele
lange pauser
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 11Nej 5Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Travl men sjov arbejdsdag
Servicemedarbejder (Nuværende medarbejder) –  Kolding15 december 2018
Der er altid travlt men personalt formår alligevel at holde humøret højt og lave lidt sjov med hinanden. Folk er også gode til at fortælle hinanden at man har gjort et godt stykke arbejde, det er altid dejligt at få af vide.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 7Nej 1Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Super hyggelig arbejdsplads
Kassemedarbejder/servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Viborg28 august 2018
Mange varieret arbejdsopgaver og nogle gode kollegaer.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 9Nej 1Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
hej
Ikast, Ikast-Brande kommune (Tidligere medarbejder) –  Ikast, Ikast-Brande kommune27 august 2018
hej jeg er 13 år gammel og er god til at rengøre eller feje og jeg bor i ikast stadion alle blok 7 nummer 4 0
Fordele
hej
Ulemper
hej
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 7Nej 36Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Overordnet rigtig godt
Kasseassistent (Tidligere medarbejder) –  Esbjerg20 august 2018
Jeg skulle primært sidde ved kasselinjen og betjene kunder. Af og til skulle jeg også gå og fylde forskellige vare op omkring kasselinjen, såsom poser, skrabe lodder, cigaretter m.m. Ved kasselinjen er det vigtigt at man er serviceminded, hvilket er fint for mig, da det kommer naturligt. Det bedste ved jobbet var alle de forskellige mennesker man mødte på en dag og kollegaerne.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 6Nej 2Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Produktiv
Service (Tidligere medarbejder) –  Greve4 august 2018
Jeg har selv arbejdet her før. Min stilling var i ulven billig
Fordele
At man kan tjene penge i sin studietid
Ulemper
Der kan opstå tekniske problemer fra tider tid tider
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2Nej 2Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Arbejdspladsen er mega fed.
Bilka Skalborg (Tidligere medarbejder) –  Skalborg17 juli 2018
Skide gode mennesker man omgåes hver dag. Men ledelsen er ikke i top, samt der så mange ansatte, så man bliver nemt overset.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 4Nej 2Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Jeg synes at det er godt at man kan sende sin ansøgning via nettet.
Arbejde (Tidligere medarbejder) –  Kolding kommune5 juli 2018
Jeg synes at det var fornemt at sende ansøgnig via nettet.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 7Nej 4Indberet
1,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
a
Servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Viborg2 juli 2018
aadoiwahdawudhawudhaiwudhwaudhuawhdiwahiudhawuiduiawiuahw
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3Nej 32Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Sjov
Service-medarbejder (Tidligere medarbejder) –  Århus29 maj 2018
God arbejdsplads hvor der er plads til alle, samt have det sjovt på arbejde med de gode kollegaer.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 5NejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
en normal dag på arbejdet
Bilka udlevering (Tidligere medarbejder) –  Hillerød kommune28 maj 2018
jeg hælper kunder med deres produkter som de ha købt fra bilka vise der er noget problemer med produktet so skal jeg sende den til reberation vise jeg ikke lavet det så udleveret jeg pakker og andre produkter til kunderne.

vise der ikke var nogen kunder så skulle jeg tage ankomst af ny produkter som tv, mobiler, pc, cykler, og andre ting

jeg var på arbejdet i 4 timer 2 gang om ugen nogen gange lørdag og søndag men jeg arbejdet tirsdag og fredag
Fordele
gratis mad det var smør og andre ting du kun spise med brød
Ulemper
for let løn
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 8Nej 1Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Den bedste service
Servicemearbejder (Tidligere medarbejder) –  Odense kommune23 april 2018
Jeg ville være med til at arbejde i Bilka for at være en af de gode kollegaer
Fordele
Gratis frokost god service
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3NejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
En rigtig god arbejdsplads
Kasseassistent (Nuværende medarbejder) –  Odense27 august 2017
En typisk arbejdsdag i Bilka er sådan set at betjene de kunder som kommer til kassen for at betale for deres vare. Ledelsen er rigtig god og man kan altid komme til hvis man har problemer og nogle forslag til forbedringer. Arbejdskulturen er god og dejlig og det er hyggeligt at komme på arbejde.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 7Nej 3Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Good option if you want to try working in a different country
Floor Manager (Tidligere medarbejder) –  DK25 august 2017
Again as the once before this, good knowledge with the customer build up. Gives you customer service skills, good knowledge about the different products and a good opportunity to start life in a different country.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
2,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
relativ dårlig arbejdsplads
servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Kolding24 april 2017
denne arbejdsplads var et dårligt sted at arbejde det var den af den simple grund at min chef var en dårlig chef
Ulemper
chefen
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 12Nej 10Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Elskede at arbejde der
Butiksmedhjælper (Tidligere medarbejder) –  Slagelse kommune6 marts 2017
Elskede at arbejde i Bilka og vil rigtig gerne tilbage igen.
Fordele
?
Ulemper
?0
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 13Nej 8Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God arbejdesplads, med plads til udvikling.
Vikar for legetøjsafdeling (Tidligere medarbejder) –  Odense12 juli 2016
Min tid i Bilka, var både god og lærerig.
Jeg arbejdede meget på egen hånd, og lærte derfor at have et godt overblik over afdelingen, samt holde roen, i pressede situationer. Havde nogle fantastiske kollegaer, som var behjælpelige og gode til at sprede god energi. - I Bilka er der plads til at kunne udvikle sig, hvis det er det man har lyst til.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 40Nej 2Indberet
Gør krav på denne virksomhedsside

Ønsker du at vide mere om at arbejde her?

Stil et spørgsmål om arbejde eller jobsamtale hos BILKA. Vores fællesskab er parat til at svare.

Stil et spørgsmål

Samlet vurdering

3,9
Baseret på 31 vurderinger
510
411
37
22
11

Vurderinger efter kategori

3,9Balance mellem arbejde/fritid
3,7Kompensation/Fordele
3,8Job sikkerhed/Forfremmelse
3,6Lederskab
4,0Kultur