BILKA anmeldelser fra medarbejdere

Fandt 37 anmeldelser, der svarede til søgningen Se alle 38 anmeldelser
Sorter efter: Hjælpsomhed | Bedømmelse | Dato
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Udemærket arbejdsplads
Bilka service medarbejder (Tidligere medarbejder) –  Holstebro5 januar 2020
Udemærket ledelse og strukturet arbejde hvor man vidste hvad der skulle ske
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNej 1Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
fint arbejde
Kassemand (Tidligere medarbejder) –  Næstved2 december 2019
Det vel en arbejdse plads lige som så mange andre.
Fordele
Rabat
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Sjovt men hårdt
Opvasker og køkkenassistent (Tidligere medarbejder) –  Tilst4 november 2019
Arbejdspladsen var egentligt god nok og menneskerne, men somme tider kunne det virkeligt blive hårdt.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
sjov, stille og rolig
servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Hundige21 oktober 2019
dagene var aldrig de samme og der skete hele tiden noget nyt
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Sjov arbejdsplads
Servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Esbjerg10 oktober 2019
Mit job gik blandt andet ud på at hjælpe kunden, så godt jeg kunne hvis de eksempelvis havde nogle spørgsmål angående en vare og sørge for at de gik derfra med at smil på læben.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2NejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Produktiv
Medarbejder (Tidligere medarbejder) –  Ishøj kommune20 august 2019
Jeg lagde tøj på plads, hjalp andre kunder. Trimmede tøjet.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God arbejdsplads
kasseassistent (Tidligere medarbejder) –  Holstebro, Holstebro kommune25 april 2019
God arbejdsplads for studerende, med faste vagter og gode medarbejdere
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3Nej 1Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Gode kollegaer
Serviceassistent (Nuværende medarbejder) –  Viborg27 marts 2019
Det er en fin arbejdsplads med godt kollegaskab og venner for livet
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 4Nej 1Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
sjov
Salgsassistent (Nuværende medarbejder) –  Ishøj22 december 2018
bilka er et sjov og hyggeligtt sted at være men manglenge produktivitet.
Fordele
lange pauser
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 12Nej 5Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Travl men sjov arbejdsdag
Servicemedarbejder (Nuværende medarbejder) –  Kolding15 december 2018
Der er altid travlt men personalt formår alligevel at holde humøret højt og lave lidt sjov med hinanden. Folk er også gode til at fortælle hinanden at man har gjort et godt stykke arbejde, det er altid dejligt at få af vide.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 8Nej 1Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Fik nogle gode af erfaring
Elev (Tidligere medarbejder) –  Herning, Herning kommune30 november 2018
Bilka er et fint sted at være og blive Elev, de har en god uddannelse, hvis det er det man vil.

Har intet imod butikken eller mange af de ansatte
Fordele
Gratis Frokost og Morgenmad, hvis det var noget der blev sat der op, ellers så skulle man selv betale
Ulemper
Krævende, kort pauser
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Super hyggelig arbejdsplads
Kassemedarbejder/servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Viborg28 august 2018
Mange varieret arbejdsopgaver og nogle gode kollegaer.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 10Nej 1Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
hej
Ikast, Ikast-Brande kommune (Tidligere medarbejder) –  Ikast, Ikast-Brande kommune27 august 2018
hej jeg er 13 år gammel og er god til at rengøre eller feje og jeg bor i ikast stadion alle blok 7 nummer 4 0
Fordele
hej
Ulemper
hej
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 8Nej 40Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Overordnet rigtig godt
Kasseassistent (Tidligere medarbejder) –  Esbjerg20 august 2018
Jeg skulle primært sidde ved kasselinjen og betjene kunder. Af og til skulle jeg også gå og fylde forskellige vare op omkring kasselinjen, såsom poser, skrabe lodder, cigaretter m.m. Ved kasselinjen er det vigtigt at man er serviceminded, hvilket er fint for mig, da det kommer naturligt. Det bedste ved jobbet var alle de forskellige mennesker man mødte på en dag og kollegaerne.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 7Nej 2Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Produktiv
Service (Tidligere medarbejder) –  Greve4 august 2018
Jeg har selv arbejdet her før. Min stilling var i ulven billig
Fordele
At man kan tjene penge i sin studietid
Ulemper
Der kan opstå tekniske problemer fra tider tid tider
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3Nej 2Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Arbejdspladsen er mega fed.
Bilka Skalborg (Tidligere medarbejder) –  Skalborg17 juli 2018
Skide gode mennesker man omgåes hver dag. Men ledelsen er ikke i top, samt der så mange ansatte, så man bliver nemt overset.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 5Nej 2Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Jeg synes at det er godt at man kan sende sin ansøgning via nettet.
Arbejde (Tidligere medarbejder) –  Kolding kommune5 juli 2018
Jeg synes at det var fornemt at sende ansøgnig via nettet.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 8Nej 4Indberet
1,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
a
Servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Viborg2 juli 2018
aadoiwahdawudhawudhaiwudhwaudhuawhdiwahiudhawuiduiawiuahw
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 4Nej 36Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Sjov
Service-medarbejder (Tidligere medarbejder) –  Århus29 maj 2018
God arbejdsplads hvor der er plads til alle, samt have det sjovt på arbejde med de gode kollegaer.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 6NejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
en normal dag på arbejdet
Bilka udlevering (Tidligere medarbejder) –  Hillerød kommune28 maj 2018
jeg hælper kunder med deres produkter som de ha købt fra bilka vise der er noget problemer med produktet so skal jeg sende den til reberation vise jeg ikke lavet det så udleveret jeg pakker og andre produkter til kunderne.

vise der ikke var nogen kunder så skulle jeg tage ankomst af ny produkter som tv, mobiler, pc, cykler, og andre ting

jeg var på arbejdet i 4 timer 2 gang om ugen nogen gange lørdag og søndag men jeg arbejdet tirsdag og fredag
Fordele
gratis mad det var smør og andre ting du kun spise med brød
Ulemper
for let løn
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 9Nej 1Indberet
Gør krav på denne virksomhedsside

Ønsker du at vide mere om at arbejde her?

Stil et spørgsmål om arbejde eller jobsamtale hos BILKA. Vores fællesskab er parat til at svare.

Stil et spørgsmål

Samlet vurdering

3,8
Baseret på 38 vurderinger
511
413
311
22
11

Vurderinger efter kategori

3,8Balance mellem arbejde/fritid
3,6Kompensation/Fordele
3,7Job sikkerhed/Forfremmelse
3,4Lederskab
3,9Kultur