BILKA anmeldelser af medarbejdere

Viser alle 17 anmeldelser
Sorter efter: Hjælpsomhed | Bedømmelse | Dato
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Produktiv
Service (Tidligere medarbejder) –  Greve4 august 2018
Jeg har selv arbejdet her før. Min stilling var i ulven billig
Fordele
At man kan tjene penge i sin studietid
Ulemper
Der kan opstå tekniske problemer fra tider tid tider
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Jeg synes at det er godt at man kan sende sin ansøgning via nettet.
Arbejde (Tidligere medarbejder) –  Kolding kommune5 juli 2018
Jeg synes at det var fornemt at sende ansøgnig via nettet.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 4Nej 1Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
a
Servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Viborg2 juli 2018
aadoiwahdawudhawudhaiwudhwaudhuawhdiwahiudhawuiduiawiuahw
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1Nej 4Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Sjov
Service-medarbejder (Tidligere medarbejder) –  Århus29 maj 2018
God arbejdsplads hvor der er plads til alle, samt have det sjovt på arbejde med de gode kollegaer.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
en normal dag på arbejdet
Bilka udlevering (Tidligere medarbejder) –  Hillerød kommune28 maj 2018
jeg hælper kunder med deres produkter som de ha købt fra bilka vise der er noget problemer med produktet so skal jeg sende den til reberation vise jeg ikke lavet det så udleveret jeg pakker og andre produkter til kunderne.

vise der ikke var nogen kunder så skulle jeg tage ankomst af ny produkter som tv, mobiler, pc, cykler, og andre ting

jeg var på arbejdet i 4 timer 2 gang om ugen nogen gange lørdag og søndag men jeg arbejdet tirsdag og fredag
Fordele
gratis mad det var smør og andre ting du kun spise med brød
Ulemper
for let løn
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Den bedste service
Servicemearbejder (Tidligere medarbejder) –  Odense kommune23 april 2018
Jeg ville være med til at arbejde i Bilka for at være en af de gode kollegaer
Fordele
Gratis frokost god service
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
En rigtig god arbejdsplads
Kasseassistent (Nuværende medarbejder) –  Odense27 august 2017
En typisk arbejdsdag i Bilka er sådan set at betjene de kunder som kommer til kassen for at betale for deres vare. Ledelsen er rigtig god og man kan altid komme til hvis man har problemer og nogle forslag til forbedringer. Arbejdskulturen er god og dejlig og det er hyggeligt at komme på arbejde.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 7Nej 2Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
relativ dårlig arbejdsplads
servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Kolding24 april 2017
denne arbejdsplads var et dårligt sted at arbejde det var den af den simple grund at min chef var en dårlig chef
Ulemper
chefen
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 9Nej 7Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Elskede at arbejde der
Butiksmedhjælper (Tidligere medarbejder) –  Slagelse kommune6 marts 2017
Elskede at arbejde i Bilka og vil rigtig gerne tilbage igen.
Fordele
?
Ulemper
?0
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 9Nej 6Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God arbejdesplads, med plads til udvikling.
Vikar for legetøjsafdeling (Tidligere medarbejder) –  Odense12 juli 2016
Min tid i Bilka, var både god og lærerig.
Jeg arbejdede meget på egen hånd, og lærte derfor at have et godt overblik over afdelingen, samt holde roen, i pressede situationer. Havde nogle fantastiske kollegaer, som var behjælpelige og gode til at sprede god energi. - I Bilka er der plads til at kunne udvikle sig, hvis det er det man har lyst til.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 36Nej 2Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Leuke baan welke goed betaald werd.
Schoonmaakmedewerkster (Tidligere medarbejder) –  Esbjerg2 maj 2016
Ik werkte daar met één collega 's-nachts, wanneer de winkel gesloten was. Het was hard werken, maar ik hou van mijn vak.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1Nej 10Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Good and busy working environment
Sales assistant / Cashier (Tidligere medarbejder) –  Herning12 oktober 2015
I will start with opening the tills
The following day i will be doing:
Costumer care
Stocking
Cashier
And at last i will be closing tills
Fordele
Long hours
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3Nej 2Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Uprofessionel
Forskellige titler (Tidligere medarbejder) –  Odense1 juni 2015
tager ikke ansøgere seriøst. Der bliver ikke meldt klart ud når man ringer og spørger. Dybt uprofessionelt og respektløst over for de ledige
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 45Nej 8Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God arbejdsplads
Kasseassistent (Tidligere medarbejder) –  Ålborg, D8112 maj 2015
Man blev altid glad når man mødte ind, folk var smilende og i mødekommene, og det smittede selvfølgelig af på en selv.
Dagen ved kassen kunne være meget lang.. Nogle dage var der travlt, og andre stille og rolige. jeg arbejdede der i sommerperioden, så det var varmt at side ved kassen, og vigtigt at drikke massere af vand.
Fordele
Gode rabater
Ulemper
For længe mellem hver pause
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 16Nej 4Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Fun workplace
Shop Assistant (Tidligere medarbejder) –  Denmark15 september 2014
I enjoyed working at Bilka dealing with the public.

Reference available on request
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 17Nej 7Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Godt, afvekslende arbejde. Gode kolleger
Arbejdsmand (Tidligere medarbejder) –  Ålborg, D815 december 2013
Arbejdsbetingelserne var gode med gode kolleger og med alsidige opgaver
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 21Nej 16Indberet
Gør krav på denne virksomhedsside

Ønsker du at vide mere om at arbejde her?

Stil et spørgsmål om arbejde eller jobsamtale hos BILKA. Vores fællesskab er parat til at svare.

Stil et spørgsmål

Samlet vurdering

3,9
Baseret på 17 vurderinger
58
43
33
22
11

Vurderinger efter kategori

3,8Balance mellem arbejde/fritid
3,8Kompensation/Fordele
4,1Job sikkerhed/Forfremmelse
3,7Lederskab
4,2Kultur

BILKA anmeldelser efter placering