Danfoss anmeldelser fra medarbejdere

Fandt 18 anmeldelser, der svarede til søgningen Se alle 394 anmeldelser
Sorter efter: Hjælpsomhed | Bedømmelse | Dato
1,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Produkt også lager
Suber godt (Nuværende medarbejder) –  København, Københavns kommune3 marts 2019
Den best del af job er produck også lager medarbejde :)
Fordele
Det er suber godt
Ulemper
Det også fint nok
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God Arbejdsplads
Elektronikmontageoperatør Afd 71P (Nuværende medarbejder) –  Gråsten, Sønderborg kommune3 april 2018
Har arbejdet ved Danfoss Power Electronics i 15 år nu og kan kun anbefales
Fordele
Gode Kollegaer
Ulemper
Ingen
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
en god arbejdsplads
Maskinreparatør (Tidligere medarbejder) –  Nordborg, Sønderborg kommune27 januar 2018
Travl hverdag på job, har lært rigtig meget på Danfoss, har altid haft et godt forhold til ledelsen jeg har været tilknyttet, elsker et afvekslende job med forskellige udfordringer.
Fordele
Personalegoderne
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Internationalt miljø
Senior art director (Tidligere medarbejder) –  Nordborg14 november 2017
International virksomhed med komplekse arbejdsopgaver.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2Nej 1Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Great place to work
Business Controller (Tidligere medarbejder) –  Silkeborg kommune12 september 2017
It's a great company to work for, it focus on employee development, both professionally and personally. People are very helpful and I have learned a lot by working there.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
god arbejdsplads
Lagerarbejder (Tidligere medarbejder) –  Rødekro17 januar 2017
Danfoss var en super erfaring for mig. Jeg var der i 4 år som vikar.Håbede på at det var der jeg skulle blive gammel.
Havde et alsidigt arbejde, mange udfordringer
Fordele
gode kolegaer
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 4Nej 1Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Det er mange år siden
kiosk/kantinemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Nordborg12 december 2016
Det er mage år siden og jeg kom lige fra skole.
jeg arbejdede i kantinen hvor vi havde spisende gæster.
jeg kørte rundt for at fylde automater med vare.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNej 2Indberet
2,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Meget fikseret på omkostninger
Product application supporter (Tidligere medarbejder) –  Nordborg17 marts 2016
Var i 2 år ansat der på hele 5 kontrakter efter hinanden, uden at få en fastansættelse. Tværtimod blev jeg bedt om at oplære 3 Polakker i mit arbejde inden den sidste kontrakt udløb. Øv....!
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Kreativ,innovativ store muligheder og ressourcer til faglig og personlig udvikling
Laborantelev (Tidligere medarbejder) –  Kolding22 november 2015
Meget kreativ og innovativ arbejsplads, der giver stor plads og frihed til at udvikle sig
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3NejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Stor produktiv virksomhed
Drift og planlægningsassistent (Tidligere medarbejder) –  Nordborg, D8313 oktober 2015
Jeg har altid været glad for at arbejde på Danfoss, følte at jeg gjorde en forskel.
Fordele
Gode kolegaer
Ulemper
Lokalindsigt
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2NejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Et spændende produktmix
Oversætter, patentadministrator (Tidligere medarbejder) –  Nordborg, D8322 september 2015
En mindre virksomhed, hvor alle deltog i alle slags opgaver.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God solid dansk arbejsplads med orden i tingene
Enterprise Architect (Tidligere medarbejder) –  Nordborg, D8317 december 2014
God arbejdsplads med orden i tingene, plads til at man kan udvikle sig, og rigtig gode muligheder for at man kan arbejde med ting som man brænder for.

Lidt stiv i sin ledelsesform og i sine beslutningsveje, men det er der lavet meget om på i kølvandet af finanskrisen. Firmaet er blevet meget mere agilt, og forandringsparat.

Gode kolleger og forholdsvis lille udskiftning af medarbejdere.
Fordele
Orden i tingene, frokostordninger, motionscenter, fritisklubber, Socialt ansvar
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Meget god arbejdsplads, sjov og produktiv
Afgangsprojekt (Tidligere medarbejder) –  Kolding, D835 oktober 2014
Det er meget godt at arbejde der, og man er meget velkommen når man starter. Alle tager godt imod og byder velkommen
Fordele
Godt arbejdsmiljø og gode kammerater, god frokost
Ulemper
travlhed
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNej 1Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Excellent
Project Manager (Tidligere medarbejder) –  Denmark6 maj 2014
Good management skills and chance to learn new in the industry
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 10Nej 6Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
In a transition period due to sales & profit challanges
Global Sales Director High Pressure Pumps (Tidligere medarbejder) –  Nordborg, D832 februar 2014
As sales director my tasks are various, thus there is not something like a "typical day". However, to say something in this section, some of my main responsabilities were.
>Regular meetings with the board of directors, following up business trend, product development, following up main management plans.
>Monthly performance dialogues with my direct repots, touching upon business trend, main opportunities, regional business and employees development or issues.
>Talent building follow up.
>Enbabling value selling arguments involving product management and regional sales directors.
etc.
Fordele
People friendly environment
Ulemper
Top management oriented to short tearm financial goals
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 12Nej 1Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Ja
Projekt Leder (Tidligere medarbejder) –  Graasten12 september 2013
Glimerende, gode muligheder og masser af udfordringer. Super ledelse, kolleger er alle meget dygtig og kloge.
Fordele
Professional
Ulemper
Ingen
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 182Nej 3Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
sammenhold, positivt arbejds klima, gode arbejdsforhold
produktionsmedarbejder (Tidligere medarbejder) –  kolding5 august 2012
det er et dejligt sted med masser af udfordringer via alsidigt arbejde, gode kollegaer og arbejdsledere med nye mål hele tiden.
Fordele
gode forsikringer, arbejdsforhold.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 9Nej 2Indberet

Se flere Danfoss anmeldelser

Du kan prøve:

Anfordret profil

Ønsker du at vide mere om at arbejde her?

Stil et spørgsmål om arbejde eller jobsamtale hos Danfoss. Vores fællesskab er parat til at svare.

Stil et spørgsmål

Samlet vurdering

3,8
Baseret på 394 vurderinger
5115
4160
369
226
124

Vurderinger efter kategori

3,8Balance mellem arbejde/fritid
3,7Kompensation/Fordele
3,2Job sikkerhed/Forfremmelse
3,4Lederskab
3,7Kultur

Danfoss anmeldelser efter placering