Fitness World anmeldelser fra medarbejdere

Fandt 9 anmeldelser, der svarede til søgningen Se alle 33 anmeldelser
Sorter efter: Hjælpsomhed | Bedømmelse | Dato
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Jeg er social
Jeg hedder dawit kesete. Jeg komu er fra eritrea. Jeg er 21 år (Nuværende medarbejder) –  Roskilde8 november 2019
Jeg hedder dawit kesete. Jeg kommer fra Eritrea . Jeg er 21 år . Jeg har været i Danmark 4 år jeg taler dansk skriver og forstå .
Fordele
Nej
Ulemper
Ja
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God arbejdsplads
Receptionist (Nuværende medarbejder) –  København, Københavns kommune23 maj 2019
Man lærer en del, tager ansvar, arbejder med mennesker og står overfor en del udfordringer . Super godt fællesskab.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Productive and Positive
Yoga instructor, Traveller (Nuværende medarbejder) –  København, Københavns kommune24 februar 2019
Hard working and with "I can do " attitude, no mater what i do.

Continuously learning and studying. Derfor jeg taler fire sprog

The most difficult part at work for me- if there is no teamwork, but it is fixable

The best part- looking forward for the next task and do it well.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNej 1Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Produktiv og sjov arbejdsplads
Receptionist/rengøringsmedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Skjern20 februar 2019
Godt arbejdsmiljø, og hold jeg havde! Savner det arbejdsmiljø
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNej 1Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Hyggeligt
Servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Gilleleje26 november 2018
Det var hyggeligt, at gå rundt og nusse omkring mens jeg gjorde rent, dog var det en smule hårdt at skulle gøre så meget rent.
Fordele
Nusse omkring med rengøringen
Ulemper
Til tider kedeligt
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2Nej 1Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Sjov og socialt og og højt serviceniveau
Rengøringsassistent ,hold instruktør receptionist (Nuværende medarbejder) –  Brøndby, Brøndby kommune7 marts 2017
En arbejdsplads med fuld fart over feltet og et job hvor man.arbejder med mange forskellige mennesker hvilket jeg sætter stor pris på da jeg godt kan lide at arbejde med mennesker og gøre en forskel
Fordele
Ikke det store
Ulemper
Ikke nok i løn
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 7Nej 1Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Productive and excellent
Fitness Instructor (Tidligere medarbejder) –  Aarhus,Denmark18 maj 2016
As a fitness instructor I trained people in circle training and made workout plans,I learned alot form this gym, I learned different types of training and I can say that I engaged a different type of mentality.
My co-workers were awesome everyone of them they were humble and very patienc with me all the time ,I always had a good time at work.The management was good it was always making us feel secure and fine at work they were always aware of our needs.
The mos enjoyable part of the job was seeing people leave sweaty and with a big smile on their face.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2Nej 1Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
werksfeer is prettig
personal trainer (Tidligere medarbejder) –  København, Denemarken22 november 2013
In principe is deze review niet echt van toepassing gezien het een bedrijf betreft in het buitenland
Fordele
gratis toegang to fitness, ook in andere filialen. Gratis toegang tot zwembad wat zich in het zelfde gebouw bevindt.
Ulemper
Geen geweldig salaris, slechte communicatie vanuit management
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNej 1Indberet

Se flere Fitness World anmeldelser

Du kan prøve:

Gør krav på denne virksomhedsside

Ønsker du at vide mere om at arbejde her?

Stil et spørgsmål om arbejde eller jobsamtale hos Fitness World. Vores fællesskab er parat til at svare.

Stil et spørgsmål

Samlet vurdering

3,7
Baseret på 33 vurderinger
513
46
38
24
12

Vurderinger efter kategori

3,8Balance mellem arbejde/fritid
3,3Kompensation/Fordele
3,4Job sikkerhed/Forfremmelse
3,6Lederskab
3,8Kultur

Fitness World anmeldelser efter placering