H&M anmeldelser af medarbejdere

Fandt 13 anmeldelser, der svarede til søgningen Se alle 5.045 anmeldelser
Sorter efter: Hjælpsomhed | Bedømmelse | Dato
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Produktyv sjov
assistent (Tidligere medarbejder) –  Jobplacering11 juni 2018
... hey jeg søger arbejde I sommer jeg er ikke bange for arbejde
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNej 1Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
energetic and dyanamic
s through excellent customer service (Tidligere medarbejder) –  Københavns kommune15 november 2017
i am very discipline and harworking.
i like to work in team, full time work needed. i am ready to work any hours and any time.
i have a child and have to take care
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2Nej 4Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Great teamwork, energetic workplace
Part time job at H&M (Tidligere medarbejder) –  Odense, Denmark19 august 2017
H&M can be a stressful work environment at times but it has really been a pleasure to work there. You have a lot of colleagues and you can really work on your service skills since H&M has a wide variety of customers.
Fordele
Fun and energetic
Ulemper
Longhours and stressful
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1Nej 1Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Big company
Decorator (Tidligere medarbejder) –  Copenhagen18 april 2017
Too many people to make decisions- lack of interest in employers- people make the daily face of the company, this should be appreciated and the feel of being part of something great could be handled better
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2Nej 2Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Sjov og udfordrende arbejdsplads
Sales Advisor (Tidligere medarbejder) –  København, Københavns kommune4 oktober 2016
Det er et udfordrende job, fordi der altid er gang i den i H&M, så man skal lære at prioritere.
Man må sige at tiden går hurtigt, når man er på arbejde, samtidig med at man får rigeligt med pauser.
Fordele
Frokoster, nogle gange morgenmad og gode rabatter
Ulemper
Ikke altid nok bemanding
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 12Nej 1Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Dejligt arb
Butiksassistent (Tidligere medarbejder) –  Herning13 august 2016
Søde kollegaer og rart sted at være!
Der var altid støtte og rare kollegaer at snakke med. Godt team work og god dagsorden
Fordele
Søde kollegaer
Ulemper
?
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 6NejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Goede werksfeer
Schoonmaakster (Tidligere medarbejder) –  Esbjerg2 maj 2016
Kon met iedereen opschieten.

Ik kreeg van de verkoopmedewerkster als één van de eerste door, welke aanbiedingen er waren.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Hektisk, men med gode kolleger
Salgassistent (Tidligere medarbejder) –  København, D8425 maj 2015
Jeg var glad for at give kunderne servide, men det var ikke altid muligt at give den bedste service, da man havde meget travlt både i butikken og på lageret. Derfor var jeg glad for at stå i kassen ,da jeg kunne blive det samme sted og give god service.
Fordele
Rabat på tøj
Ulemper
Dårlig løn og dårlige arbejdstider
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 30Nej 14Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Workplace
Sales Advisor (Tidligere medarbejder) –  Aarhus26 august 2014
A typical day at work is busy and full of new challenges. My work at H&M was a job that I looked forward to every day. I learned to handle costumers the right way and to guide them about the clothes, store and fabric.
My management was absolutely fantastic. They made the day fantastic with their cheerfulness. They suggested dinner after work and they made the solidarity even better. We were very close with each other as co-workers.
There was not any part of the job that was hard. If you needed help you just asked a colleague and you got help immediately. The most enjoyable part of the job was when you help your costumers the best way and they appreciate the help, when a costumer is happy you are too.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 10Nej 4Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
A fun working place
Sales Assistant (Tidligere medarbejder) –  København, D8429 marts 2014
On a typical day I would restock the items and share ideas on how to sell additional accessories by displaying them with an outfit. I liked helping out customers and giving them ideas about how to put together a great outfit.
The hardest part of the job was definitely working under pressure whenever there is a sale, however I do enjoy myself because of the rate of sales increase and get a good pay.
I really like helping out customers with picking together an outfit, whether or not it's for a special occasion or a casual look.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 23Nej 2Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
clothing store
Retailers Shop Assistants (Tidligere medarbejder) –  copenhagen3 juni 2013
A day in H&M is very busy but not always, i learned a lot by being there when its busy and to in chage for things.Being more and more responsible in the store. The hardest part of the job is when its busy and being behiend and being the. its always nice to talk to people there is shopping and looking at the Different fashion of clothes
Fordele
1 hour
Ulemper
part time
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 12Nej 2Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Sjov arbejdsplads
hjælper (Tidligere medarbejder) –  Århus C12 oktober 2012
Sommetider hårde dage på arbejdspladsen, men man glemte tit pga. de dejlige kollegaer man havde.
På arbejdspladsen lærte jeg at multitask, ja det kunne jeg ikke da jeg startede. Men efterhånden blev det nemmer både at snakke med kunderne samtidig med, at man expedierer en anden kunde.
Fordele
gaver i forskellige højtider.
Ulemper
korte pauser.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 19Nej 2Indberet

Se flere H&M anmeldelser

Du kan prøve:

Anfordret profil

Ønsker du at vide mere om at arbejde her?

Stil et spørgsmål om arbejde eller jobsamtale hos H&M. Vores fællesskab er parat til at svare.

Stil et spørgsmål

Samlet vurdering

3,8
Baseret på 5.046 vurderinger
51.610
41.810
31.085
2318
1223

Vurderinger efter kategori

3,6Balance mellem arbejde/fritid
3,6Kompensation/Fordele
3,5Job sikkerhed/Forfremmelse
3,4Lederskab
3,8Kultur

H&M anmeldelser efter placering