H&M anmeldelser fra medarbejdere

Fandt 27 anmeldelser, der svarede til søgningen Se alle 7.420 anmeldelser
Sorter efter: Hjælpsomhed | Bedømmelse | Dato
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
No comment
Sale (Tidligere medarbejder) –  Tuen29 januar 2020
The working environment is a little bit crowded,no more
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Stressfull place with lots of kind people around
Sales Advisor (Tidligere medarbejder) –  Odense kommune26 november 2019
This job can be stressfull if the store is huge but it's a nice place to be working at since you have so many sweet and kind people around you. I worked everyday and then every secound weekend.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Productive and fun workplace
Warehouse Picker and Packer (Tidligere medarbejder) –  Greve, Denmark4 oktober 2019
Good colleagues, good breaks. Overall good atmosphere. If I were to continue working there, there were opportunities for further development in personal careers.
Fordele
start early, finish early
Ulemper
Lots of walking, wear appropriate footwear
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Produktiv og travl arbejdsplads
Sales Advisor (Tidligere medarbejder) –  Rødovre26 juli 2019
En travl arbejdsplads med en masse gode kollegaer.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
I'm working verry good.and i open to learn something new
Something (Tidligere medarbejder) –  Haderslev, Haderslev kommune. Kolding3 juni 2019
punctual, fair, hardworking, serious,open to learn
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 4NejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Challenging and exciting workplace
Sales Assistant (Tidligere medarbejder) –  Copenhagen19 februar 2019
every day is a new day with new customers and new challenges. the company takes well care of their employees and make you feel happy and welcome.
The hours' can be long and the breaks are not always equal to the working hours. H&M is flexible on this regard though.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2NejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Arbejdsplads
sales assistent (Nuværende medarbejder) –  Lyngby-Taarbæk kommune20 januar 2019
Super god arbejdsplads, hvor man møder forskellige mennesker hverdag og arbejder med et fantastisk team, og en rigtig god ledelse
Fordele
Altid forstående
Ulemper
Intet
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1Nej 2Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Sales Assistant
Sales Assitant (Tidligere medarbejder) –  Copenhagen17 september 2018
Cash register, stockroom, cleaning, costumer service.

Hardest part: nothing

Enjoyable part: costumer service and helping costumers find clothes.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Fastfashion
Servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Esbjerg20 august 2018
En typisk dag gik ud på at pakke vare ud for derefter at hænge dem ud i butikken. Derefter går man ud til prøverummene og begynder at hjælpe kunder, rydde op efter dem og hænge de prøvede og ikke ønskede vare hurtigt tilbage ud i butikken, så de er klar til den næste kunde der vil have lyst til at prøve dem. På slutningen af dagen skal man rydde op i butikken og gøre den fin igen, rydde op i prøverummene og ellers starte forfra.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 13Nej 2Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Produktyv sjov
assistent (Tidligere medarbejder) –  Jobplacering11 juni 2018
... hey jeg søger arbejde I sommer jeg er ikke bange for arbejde
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1Nej 13Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Butiksassistent
Butiksassistent (Tidligere medarbejder) –  Herning15 november 2017
Mit navn er Henriette Kiholm Jacobsen, jeg er en 21-årig engegeret, smilende pige med øje for service og kundebetjening.
Jeg ønsker at søge job hos jer som servicemedarbejde, da jeg elsker en hverdag med udfordringer, kontakt til mennesker og et godt arbejdsmiljø, hvilket jeg har ladet mig fortælle at i besidder. Jeg har erfaring indenfor service, salg og kundebetjening gennem arbejde i detailhandel og bartender job.

Jeg er som person meget engageret, fleksibel og målrettet, social anlagt, smilende og snaksaglig, åben, serviceminded og tålmodig. Jeg elsker at møde nye mennesker og jeg sætter stor kunst i at yde bedst mulige kundeservice, da jeg værdsætter kundernes oplevelse. Jeg er meget kundeminded og åben, jeg er altid smilende og har let ved at danne overblik samt at tage godt i mod kunder, både i hektiske og rolige situationer.
Jeg kan derfor tilbyde jer en glad, engageret og imødekommende pige, som elsker at omgås andre mennesker. Jeg tilbyder jer derudover også en meget målrettet og fleksibel pige, som gennemfører det som jeg sætter mig for.
Jeg håber meget at høre fra jer!
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
energetic and dyanamic
s through excellent customer service (Tidligere medarbejder) –  Københavns kommune15 november 2017
i am very discipline and harworking.
i like to work in team, full time work needed. i am ready to work any hours and any time.
i have a child and have to take care
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3Nej 8Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
team work
butiksassistent tøjbutik (Tidligere medarbejder) –  Slagelse12 september 2017
god butik, gode arbejdsforhold, egen afdeling, team work
Fordele
god plads at være
Ulemper
ingen
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Great teamwork, energetic workplace
Part time job at H&M (Tidligere medarbejder) –  Odense, Denmark19 august 2017
H&M can be a stressful work environment at times but it has really been a pleasure to work there. You have a lot of colleagues and you can really work on your service skills since H&M has a wide variety of customers.
Fordele
Fun and energetic
Ulemper
Longhours and stressful
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3Nej 2Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Big company
Decorator (Tidligere medarbejder) –  Copenhagen18 april 2017
Too many people to make decisions- lack of interest in employers- people make the daily face of the company, this should be appreciated and the feel of being part of something great could be handled better
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 5Nej 3Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Super Arbeitszeit
Praktikum (Tidligere medarbejder) –  112017 april 2017
Es macht mir Spaß man hat mit Kunden zu tun und mit den verschiedenen Textilien
Fordele
liebe Mitarbeiterin
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 17Nej 4Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
A nice work place
Sales Assistant (Tidligere medarbejder) –  Svendborg4 december 2016
It was a good work place, because it was a good working team. And you learned something new everyday. It was always fun to work there, because of the good vibe.
Fordele
two lunch brakes
Ulemper
Some times long hours
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
en god arbejdes plads
rubust.glad.lærernemt (Tidligere medarbejder) –  klar besked.hjælpsom8 oktober 2016
travlt
tid er vigtigt
roligt
hjælpsom
når tiden er begranset
arbejder som en team
Fordele
fleksibel
Ulemper
-
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Sjov og udfordrende arbejdsplads
Sales Advisor (Tidligere medarbejder) –  København, Københavns kommune4 oktober 2016
Det er et udfordrende job, fordi der altid er gang i den i H&M, så man skal lære at prioritere.
Man må sige at tiden går hurtigt, når man er på arbejde, samtidig med at man får rigeligt med pauser.
Fordele
Frokoster, nogle gange morgenmad og gode rabatter
Ulemper
Ikke altid nok bemanding
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 18Nej 1Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Dejligt arb
Butiksassistent (Tidligere medarbejder) –  Herning13 august 2016
Søde kollegaer og rart sted at være!
Der var altid støtte og rare kollegaer at snakke med. Godt team work og god dagsorden
Fordele
Søde kollegaer
Ulemper
?
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 8NejIndberet
Anfordret profil

Ønsker du at vide mere om at arbejde her?

Stil et spørgsmål om arbejde eller jobsamtale hos H&M. Vores fællesskab er parat til at svare.

Stil et spørgsmål

Samlet vurdering

3,8
Baseret på 7.420 vurderinger
52.318
42.531
31.571
2537
1463

Vurderinger efter kategori

3,5Balance mellem arbejde/fritid
3,6Kompensation/Fordele
3,4Job sikkerhed/Forfremmelse
3,3Lederskab
3,7Kultur

H&M anmeldelser efter placering