Københavns Kommune anmeldelser fra medarbejdere

Viser alle 16 anmeldelser
Sorter efter: Hjælpsomhed | Bedømmelse | Dato
2,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Productive and exciting environment in the center of city
Controller (Tidligere medarbejder) –  Københavns kommune16 april 2018
An excellent and encouraging environment platform btween the Citizen and law regulative community.

Very exciting challenges and opportunities with a life-work balance par excellence.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNej 5Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Rigtig godt arbejdsklima
Sygeplejerske (Tidligere medarbejder) –  København19 december 2017
Godt sted for ny-udlærte sundhedsfaglige mennesker, dermed også rigtig godt for patienterne!
Fordele
Imødekommende kolleger
Ulemper
Københavns Koimmunehospital skulle lukke.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
2,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Kom igen
Hjemmesygeplejerske (Tidligere medarbejder) –  København19 december 2017
Trænger til bedre ledelse, flere hænder, mindre vikariater. Mere ro på arbejdsgangene, uden alt for mange systemændringer.
Fordele
Tæt kontakt med borgere.
Ulemper
For stort arbejdspres.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
det var en godt praktikplads
Pædagogisk assistent elev (Tidligere medarbejder) –  Københavns kommune31 juli 2017
Det var en godt arbejdsplads. Vi var meget aktiv med børnene, imens børnene var i skole, så forberedte vi vores aktiviteter, som vi skulle lave om eftermiddagen, sammen med børnene. Ledelsen var opdateret med kollegaerne, hvordan og hvorledes dagen skal foregår.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
usikker arbejdsplads
Børnehave (Tidligere medarbejder) –  Østerbro, Københavns kommune4 juli 2017
Pædagoger på arbejdspladsen havde mistet gejsten og det smitter af på børnene
Fordele
tidligt hjemme
Ulemper
dårlig leder
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 23Nej 6Indberet
2,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
dårlig ledelse
socialpædagog (Tidligere medarbejder) –  København, Københavns kommune9 april 2017
en ledelse uden fremsynethed eller vilje til at støtte op om noget
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 28Nej 6Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Meget inspirerende arbejdsplads
Kontorassistent (Tidligere medarbejder) –  København17 januar 2017
Har arbejdet i Københavns Kommune i 30 år, har været glad for kolleger og lederen. De sidste 10 år har været i Pension og Omsorgskontor i Vanløse.
Fordele
Gratis frugt
Ulemper
korte pauser
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 11Nej 6Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Socialpædag i København
Socialpædagog - hjemmevejleder - afdelingsleder (Nuværende medarbejder) –  Københavns kommune26 juni 2016
Jeg har altid holdt meget af mit job i Københavns Kommune.
Grunden til at jeg søger andet - er at min nuværende arbejdsplads bliver nedlagt pr. 31/12-2016.
Jeg har været ansat der i 18 år og nu er det på tide at flytte sig til ny udfordringer og bekendskaber.
Grunden er at jeg bor i Gentofte Kommune.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 9Nej 17Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
administrative opgaver
Administrativ medarbejder (Tidligere medarbejder) –  København31 maj 2016
Administration, kontakt med beboerne, IT-support, indkøb, teknisk support
Fordele
Ingen
Ulemper
Ingen
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3Nej 4Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Godt oplærings sted, sjov arbejdsplads.
Ejendeomsservice tekniker (Nuværende medarbejder) –  Nørrebro5 februar 2016
Bedste del af jobbet er personalet, for jeg lære alt herinde og de lære alt af mig. Hvergang jeg har været på kursus så fortæller jeg om det, om de ved det eller ej, og så holder jeg mine kurser vedlige på den måde, og tager hånde om det efter. En typisk arbejds dag herinde kommer an på så meget, hvor meget der er at lave og hvad det er, det er meget el arbejde, og der må jeg ikke pille ved, men vvs arbejde derimod tager jeg hånde om sammen med vvséren. Så aflæser jeg vand og varme, laver gartnerarbejde og div.
Fordele
Man lære alt herinde.
Ulemper
Kan ikke få elevplads her hvor jeg er.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 4Nej 4Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
man lærer at være omstillingsparat.
kontorassistent (Tidligere medarbejder) –  København,15 november 2015
Kommunen er vel som de fleste, for mange høvdingeder lige skal sætte deres fingeraftryk, men ikke når i mål med deres ideer og for få indianere. Rigtige gode kollegaer.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 7Nej 1Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Stor arbejdsplads som Københavns Kommune
Kontorassistent (Tidligere medarbejder) –  København, D8418 maj 2015
Jeg har været ansat i Københavns Kommune i 30 år, har mange års erfaring, brander for at komme tilbage i Københavns Kommune.Jeg er
god til regnskab, administration af sager og sagsbehandling, har mange års erfaring i beregning af løn. Jeg lærte ny system som jeg var fortrolig med KMD Kommune data system. Det bedste med jobbet
var kontakt med borgere som jeg skulle tilbyde ældrebolig.
Fordele
At lære noget nyt
Ulemper
Korte pauser.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2Nej 2Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
udvikling, focus på medarbejderes psykiske og fysiske velvære, respekt for borgere med komplekse funktionsnedsættelser.
social og sundhedsassistent (Nuværende medarbejder) –  København, D849 marts 2015
En fantastisk arbejdsplads, hvor næsten alle forslag fra personalets side blev respekteret og i mange tilfælde kunne gennemføres. En personale gruppe, her i beregnet ledelse som var kendetegnet ved optimisme, megen humor og psykisk overskud. Et sted hvor nye tiltag blev modtaget med nysgerrighed og opmuntring.
Fordele
gode relationer til kollegaer, arbejdsforhold hvor nytænkning var velkomment
Ulemper
Stort slid på personale, psykisk og fysisk
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Efter reform ingen sjov arbejdsplads
Kontorfunktionær (Tidligere medarbejder) –  København, D8422 august 2013
Før reformen en rigtig dejlig arbejdsplads, med glade kollegaer og tid til lidt hygge engang i mellem.
Efter reformen en dårlig arbejdsplads, stressede kollegaer og alt tid til hygge blev skåret væk, og det eneste man så var den ene kollega efter den anden gå ned med flaget.
Det var på ingen måde ledelsens skyld, men tiderne tand der spillede ind
Ulemper
en pause om dagen, ingen hygge, ingen afholdelse af fødselsdage, bare ingenting
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 28Nej 5Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Speciel arbejdsplads
Rådhusbetjent (Nuværende medarbejder) –  Rådhusservice4 april 2013
Speciel arbejdsplads, i specielle omgivelser. Flot vedligeholdt Rådhus
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 5Nej 16Indberet
Gør krav på denne virksomhedsside

Ønsker du at vide mere om at arbejde her?

Stil et spørgsmål om arbejde eller jobsamtale hos Københavns Kommune. Vores fællesskab er parat til at svare.

Stil et spørgsmål

Samlet vurdering

3,4
Baseret på 16 vurderinger
53
44
36
23
10

Vurderinger efter kategori

3,1Balance mellem arbejde/fritid
2,9Kompensation/Fordele
2,5Job sikkerhed/Forfremmelse
2,7Lederskab
3,1Kultur

Københavns Kommune anmeldelser efter placering