Kvickly anmeldelser fra medarbejdere

Viser alle 40 anmeldelser
Sorter efter: Hjælpsomhed | Bedømmelse | Dato
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Produktiv og lærerrig arbejdsplads
Ungarbejder (Tidligere medarbejder) –  Svendborg5 november 2019
Ved at arbejde i Kvickly lærer man en masse om at stå på egne ben. Da jeg havde ansvaret for min egen afdeling i hverdagene, var det vigtigt, at man kunne holde hovedet koldt, og sørge for at alt var, som det skulle.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God arbejdsplads
Salgsleder (Nuværende medarbejder) –  Allerød kommune27 oktober 2019
Hver dag sker noget nyt ,god kvalitet , gode kollegaer , er altid der for at hjælpe vores kunder , altid i godt humør ..
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Fed arbejdsplads
Servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Haderslev24 september 2019
Man kommer ind 15 minutter før, der er en lille briefing inden vagten hvis man kommer til 15:05 vagten, hvor lederne for dagen fortæller hvem der er i butikken til luk osv. Ellers går dagen som det nu plejer i et supermarked, med kunder. Fedt arbejdsmiljø og søder kollegaer.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
En arbejdsplads med plads til forskellighed
Servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Brøndby26 juli 2019
En arbejdsplads, hvor du altid møder forskellige kunder, hvor du bliver udfordret personligt.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Det var meget travl arbejdsplads, og det er det jeg bedst kunne lide, at der hele tiden skete noget
Servicemedarbejder i food-afdeling (Tidligere medarbejder) –  Værløse3 juli 2019
Meget sjovt arbejdsplads, man får lært rigtige mange mennesker og leder er rigtige søde og underforståede.
De har ofte travlt på stedet, så man skal være i stand til at klar opgaverne i så kort tid som muligt, og fordi jeg elsker udfordringer var jeg altid så glad for det
Fordele
°/•
Ulemper
Korte pauser
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Sjov arbejdsplads med ungarbejderne
Ungarbejder (Nuværende medarbejder) –  Brande14 februar 2019
Det bedste ved jobbet er samarbejdet mellem ungarbejderne, men nogle af lederne ødelægger det ved at give os opgaver, der er umulige at lave på de tidsrammer vi har eller skælder os ud uden at forhøre sig om situationen. Når man melder sig syg, tror de ikke på en og bagtaler personerne. Butikschefen kendte knapt nok navnene på medarbejderne. Der var ikke styr på noget.
Fordele
Gode ungarbejdere
Ulemper
Dårlige ledere, arbejdsplanerne er rodede og ustrukturerede, ingen frokost
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2NejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Voksenelev
Delikatesseassistent (Tidligere medarbejder) –  Søborg, Gladsaxe kommune27 november 2018
Gode slagtermester, delikatesseleder og kollegaer
De var altid parate til at lære fra sig
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
2,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Ikke særlig god arbejdsplads
Kvickly (Tidligere medarbejder) –  København13 november 2018
Ikke særlige glade kollegaer, en rigtig sur chef, som kun ville bestemme alt og godt kunne lide sin magt.
Fordele
Ikke nogle
Ulemper
Dårlige og sure kollegaer
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
god og udviklende
Bagermester (Tidligere medarbejder) –  Rønne11 november 2018
alsidig med forskellige arbejdsopgaver og samarbejde med forskeligge afdelinger og medarbejdere.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
travl men sjov arbejdsplads
deltidsansættelser (Tidligere medarbejder) –  copenhagen24 oktober 2018
Gode arbejdskollegaer, hyggeligt arbejdsmiljø.
Gode erfaringer
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
produktiv arbejdsplads
Servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  servicemedarbejder13 september 2018
En rigtigt god arbejdsplads med god lederskab og en job kultur som gjorde en klar til at arbejde
Fordele
Man kunne gå for sig selv
Ulemper
selv betale for frokost
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God dynamik, og kundeservice
Sælger i bageriudsalg (Nuværende medarbejder) –  Allerød kommune7 september 2018
Jeg er god til at samarbejde, hvilket har givet mig en god fordel i bageren, da man er flere om at styre udsalget + kommunikation med bageriet. I hverdagene har jeg været på arbejde samtidig med min chef, mens jeg i weekenderne har fungeret som "lederen", og personen der planlagde dagen.
Fordele
Søde kollegaer
Ulemper
Vil gerne have mere med mennesker
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Et dejligt sted at arbejde
Service meddarbejder (Tidligere medarbejder) –  Svendborg13 august 2018
Hyggeligt og dejligt sted. Gode forhold på arbejdet.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
En hård arbejdsplads
Kundemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Taastrup16 juli 2018
Da jeg begyndte hos Kvickly Taastrup, havde jeg det største gå-på-mod. Jeg var ganske enkelt villig til at knokle mere end meget hårdt for at vise mit værd.
Ingen opgaver var hverken for store eller for små til mig.
Jeg startede med at sidde ved kassen. Men da jeg rigtig gerne ville lære meget mere om være en del at et relativt stort supermarked, fik jeg da også lov til det.
Frugt- og grønt-afdelingen blev min næste udfordring. Her fik jeg lov til at prøve at finde den gode balance mellem at yde god kundeservice og at fylde vare op inden et bestemt klokkeslet.
Næste sted blev Kvickly Taastrup's eget bageri. Her begyndte jeg tidligt om morgenen med at pakke ny-bagt brød i poser, etc.
Efterfølgende blev min opgave at lave sandwich-boller med pålæg.
Siden skulle jeg lave alt det, som der nu laves i et bager-udsalg.

Usikkerheden om jeg kunne beholde jobbet som voksen - i en forretning, hvor man primært benytter sig af unge mennesker under 18 år, hang konstant og hele tiden over mit hoved, hvilket naturligvis påvirkede mig meget i min dagligdag.

I min relativ korte tid hos Kvickly Taastrup havde jeg en chef - derudover havde jeg ikke mindre end fire forskellige daglige ledere. Her følte jeg mig ofte som en lus - især når den daglige leder af bageriet mente, at jeg skulle møde på andre tidspunkter, end min chef mente - eller når der blev lavet om på mine arbejdsopgaver, som fik indflydelse på andres rutiner, hvilket daglig leder ikke meddelte min chef.
Fordele
Gode mødetider
Ulemper
Meget hårdt og ensidigt fysisk arbejde
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
det er mig osman snart 16 år gammel
alt (Nuværende medarbejder) –  Nordborg29 juni 2018
hej jeg hedder osman 15 snart 16 år gammel og jeg kan pase mit arbejde og kan snakke dansk
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1Nej 5Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Det samme hver dag
Ungarbejder (Tidligere medarbejder) –  Risskov13 juni 2018
Der sker ikke de store forandringer dagligt. Ikke et job for en, som ønsker forandring i hverdagene
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
produktiv arbejdsglas
Servicearbejder (Tidligere medarbejder) –  Frederiksberg12 juni 2018
min typiske dag hos kvickly var 99% det samme. jeg lærte at trimme og opfylde ordentligt. derefter var det bare det samme om og om igen. efter man har rettet sig ind i arbejdet så begynde jeg virkelig at lære meget. lærte om kunder, hvad de bedst kunne lide, opfyldning så der ikke ser tomt ud i butikken.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
en godt arbejdsplads
butiksassistent (Tidligere medarbejder) –  Københavns kommune17 maj 2018
havde morgenvagter og om eftermiddagen nogen gange og jeg kunne ikke lide det så meget.
Fordele
gratis frokost
Ulemper
korte pauser
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1Nej 1Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Arbejdsplads med plads til selvstændigt arbejde
Servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Skive16 maj 2018
Som servicemedarbejder hos Kvickly Skive, har man til primære opgave at holde sin afdeling pæn og trimmet. Det giver rig plads til udfoldelse og selvstændigt arbejde.

Der er et stort sammenhold i mellem afdelingerne på arbejdspladsen, som giver mulighed for at hjælpe hinanden fx med vagter.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Altid glad
Salgsass. (Tidligere medarbejder) –  Sønderborg15 maj 2018
Der er mange gode kollegaer som gør ens hverdag nemmere
Ulemper
Arbejdstider
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2NejIndberet
Anfordret profil

Ønsker du at vide mere om at arbejde her?

Stil et spørgsmål om arbejde eller jobsamtale hos Kvickly. Vores fællesskab er parat til at svare.

Stil et spørgsmål

Samlet vurdering

4,0
Baseret på 40 vurderinger
514
416
37
22
11

Vurderinger efter kategori

3,6Balance mellem arbejde/fritid
3,4Kompensation/Fordele
3,3Job sikkerhed/Forfremmelse
3,3Lederskab
3,5Kultur

Kvickly anmeldelser efter placering