McDonald's

3,4Balance mellem arbejde og fritid
2,9Løn og arbejdsgoder

Sorter efter

HjælpsomhedBedømmelseDato
Der blev fundet 36 anmeldelser, der svarer til søgningenSe alle 229.534 anmeldelser

Unge mennesker på arbejdspladsen

Fremhævet anmeldelse på Indeed

Den mest nyttige anmeldelse udvalgt af Indeed
Ledselen kunne til tider godt have svært ved at danne et klart overblik over arbejdstider. Der var mere styr på det den første tid jeg var der end de sidste 4 måneder jeg arbejdede der.

Fordele

Gratis personale mad

Ulemper

Friture lugt og olie
Var denne anmeldelse hjælpsom?

Folk i køkken får arbejdsskader. Generelt ikke det værd. Men er det eneste, et tip: arbejd på front

Nu kan jeg kun snakke om Tilst. Her er medarbejderne super dejlige, men der er ting jeg burde have fået fortalt (eks. tit skade , som kan blive permanent, vagtbytning, at de kunne finde på at jeg skulle arbejde til 2-3 om natten og op og være i skole kl. 8 (hyppig forekomst)). Grunden til skade er at hvis man er ny og i køkken, bliver man sæt i batch (der hvor der frituresteges og grilles), det er sindssygt fysisk og mentalt hårdt, og der kan du risikere at være i 8 timer, ikke smart fra deres side, men hey, lederne var ligeglade.Jeg har fået nogle venner der og bekendtskaber, MEN selvom de er virkelig søde og dejlige mennesker, så er det ikke det værd at arbejde der. Dette er blot en opfordring fra mig, havde jeg vidst bedre, så havde jeg ikke arbejdet der så længe som jeg havde

Fordele

Medarbejderne og areamanager (dem i hvide trøjer)

Ulemper

Ledelse, en masse natarbejde

Lærerig og fantastisk arbejdsplads

Hvad er det bedste ved at arbejde i virksomheden?Ungdommeligt miljøMulighed for udvirkling God lønMulighed for venskaberGode personale goderHvad er det mest stressende ved at arbejde i virksomheden?Der er ikke noget stressende, ved at arbejde på McDonald’s. Hvis du bare har godt humør og tænker positivt, vil det ikke være stressende.Men som nyansat, kan jeg godt huske at det var stressende men der kendte man heller ikke alle producerne.Hvordan er arbejdsmiljøet og -kulturen i virksomheden?Det bedste er helt klart, at det er et ungdommeligt miljø, så der er nogle på din alder.At lederne interessere sig for dig, og at alle kan snakke sammen. Dog er det forskelligt fra hver McDonald’s Hvordan ser en almindelig dag ud i virksomheden?Det er meget forskelligt, nogle dage kan der være travlt og andre dage kan der være stille. Men det topper helt klart, med travle dage nu hvor vi nærmer os sommer

Lærende og udfordrende arbejdsplads

Jeg startede selv på McDonald’s som 14 årig. Det var mit første arbejde, og jeg kunne ikke tænke mig til en bedre arbejdsplads, at starte arbejdslivet. Alle var søde, imødekommende og klar på lære nye folk op. Mange tror at McDonald’s er et stressende arbejde, det kan det også være til tiden, men alt handler om rutiner. Jeg synes at McDonald’s er det fedeste arbejde, som ungarbejder, selvom vi til tider kan have lange vagter(til 24, også i hverdagene), ville jeg helt klart ikke have været det foruden. Mit eneste problem på McDonald’s lige i øjeblikket er, at vi er for mange ansatte, så der er næsten ikke til at få nogen vagter.

Fordele

Gratis personale mad for 80 kr, pr. 4 time

Ulemper

Få vagter

Fun flexible

Great place to work been there for 4 years paid for my college degree always worked around my class schedule. Made lots of money from bonuses and being a good worker

Bedøm din seneste arbejdsplads

Del din oplevelse for at hjælpe andre

Sjov men stressende arbejdsplads

Jeg kunne godt lide mit job hos mc donalds, og hvis ikke det var for mine dårlige ben, havde jeg nok været der den dag i dag. Nogle managers var helt klart federe at have på som lukkeansvarlig, men generelt var det et fint sted med gode fordele og gode kolleger

Fordele

Gratis personaldemad, gode kolleger

Ulemper

Korte pauser, stressende
Var denne anmeldelse hjælpsom?

Plads til fejl og udvikling

Mcdonald's (Hørsholm, under McStrand) er mit første rigtige job. Jeg var meget usikker da jeg først started, men alle mine medarbejdere var super venlige. Hele lederteamet var fantastiske og åbne for spørgsmål. Vores Mcdonald's var bag ud i at par ting, de var ret dårlige til, at checke medarbejdere hver anden måned, og de glemte ofte at rose medarbejdere. Men de vendte det meget hurtigt rundt og fik sat det på plads.Der er dejlig variation mellem arbejde og events. De giver plads til fejl og forbedring, og de er helt utroligt tålmodige.Ud over det sociale, så er kommunikationen mellem alle super nemt. De bruger virkelige gode applikationer der er lette at forstå, og man fanger det hurtigt.En ting ved fast-food er dog det med vagterne, hvis du ikke kommer af med den, så er det bare surt show. Men jeg oplever 99% af gangene, at nogen tager din vagt. De har nemlig også en gruppe til fremvisning af udbudte vagter.Noget jeg har lagt mærke til er variationen i arbejdsforhold fra franchise til franchise, og der endte jeg nok ret heldigt.Fantastisk første oplevelse for en arbejdsplads, og jeg kunne ikke havde været heldigere.

Fordele

Gratis p-mad før, under eller efter vagt, pause hver 4 time, super sammenhold, 25% af mad generelt.

Ulemper

Lidt korte pauser og mig der næsten altid er ved at glemme sorte sokker whoops...
Var denne anmeldelse hjælpsom?

Gode kollegaer, skidt ledelse.

De går for meget op i tider og penge, fremfor at sørge for sine ansatte. De udnytter at det er unge mennesker som er udvidende omkring deres rettigheder. Ændre deres skema med én dags varsel, flere gange om måneden, hvis vi ikke lige har tjent nok eller omvendt, på den måde mister de mindst penge, men leger med andre folks liv, hverdag og indkomst.

Fordele

85kr frokost pr vagt

Ulemper

Kun 30 min pause, helt op til 13 timers vagter.
Var denne anmeldelse hjælpsom?

Krævende, men utroligt lærerigt arbejde

Når jeg siger til folk jeg arbejder på McDonald's, så får jeg altid en nederen reaktion. Jeg tror at der er skabt et billede af, at arbejde i en fastfoodrestaurant, er piece of cake. Man skal jo "bare" lave en cheeseburger og pakke en pose tops. Ikke? Men det er langt mere end det. At arbejde på McDonald's handler om at arbejde sammen som et team, at yde ens bedste, selv når der er jordens længste kø, at give gæsterne en unik oplevelse hver gang, selvom man arbejder på 5. dag i streg. På McDonald's handler det om at have glade gæster og frem for alt, gode tider. Men at nå dertil tager tid. Jeg startede ved McDonald's som 16-årig, hvor jeg blev ansat i køkkenet. Jeg kendte en del af medarbejderne fra start, hvilket selvfølgelig var en tryghed. Dog blev jeg direkte kastet ind i tingene, og det var super overvældende og grænseoverskridende og de første 2-3 mdr var uden tvivl super hårde, hvor jeg flere gange overvejede at sige op. Dette tror jeg er en realitet for mange, som bliver ansat på McDonald's - der er stort set altid travlt, og det er noget man skal kunne tage i stiv arm og med et positivt mindset. Arbejdstiderne kan være ekstreme til tider, og en normal uge kan nemt komme op på 30 timer, samtidig med at man skal passe sin skole. Andre uger kan dog være på 10 timer. Det er det, som skræmmer mange væk. Især når man er ny - man kender ikke til procedurene, man er ikke helt tryg ved alle medarbejderne, og man kan nemt føle man står i vejen for alle, når der bliver super travlt - og belønningen er en sur leder, der råber efter at det skal gå hurtigere. Og det er nok det sværeste -

Fordele

Meget attraktiv løn, gode medarbejdere, god udvikling

Ulemper

Fleksibilitet, lange arbejdstider, dårlig balance mellem job og fritid

Productive

Good for a first job wouldn’t recommend working at McDonald’s for a while. It was a good experience for learning and getting the feels for work life.

Fordele

Free Food

Ulemper

Management and pay

De er mega sjove

Man nørder rigtig rigtig søde mennesker.arbejderkultur de godt

Fordele

Bruger

Ulemper

Er ligeglad om da pause eller ej
Var denne anmeldelse hjælpsom?

Konkurrence præget, men sjov arbejdsplads

Fin arbejdsplads, men ingen respekt for folk der går i skole, du vil kunne risikere at være i skole til kl. 15 og så på arbejde til kl. 00, og så i skole dagen efter. I den restaurant jeg arbejdede i blev mit job mit hele liv og jeg havde nærmest ikke tid til lektier da jeg skulle på arbejde næsten hver dag

Fordele

Gratis frokost

Ulemper

Arbejdstider
Var denne anmeldelse hjælpsom?

Gode og sjove arbejder har jeg mange tanker om men den første der kommer i min hoved er 100% MacDonald

Jeg vild rigtig geren prøve af træde et skrid frem i det rigtig liv så syndes jeg af MacDonald var det rigtig sted af tage det første skrid jeg har både hørt af MacDonald er søde i mod medarbejderne og af man for rigtig godt løn og af tjene sit egen penge og iser høre det i MacDonald og jeg har prøver af være i MacDonald rigtig mange gang og jeg elsker det og jeg har også hold min fødselsdag 2 gang i MacDonald Ford jeg har elskede det siden jeg var 6 år så der for vild jeg rigtig geren tagen mit første skrid i MacDonald KH. Aleyna beyza

Fordele

Gratis mad

Ulemper

Kort pause

dårlig tone

det er en meget lærerig arbejdsplads hvor man har mulighed for at udvikle sig, lønnen er god, dog er nattevagttillægget nærigt. dog skal man finde sig i at blive hængt ud af sin chef på diverse facebook grupper og dagligt blive skældt ud foran kunder og kollegaer. hvis det ikke var for ledelsen havde det været en god arbejdsplads. generelt er tonen meget nedladende og man bliver sjældent lyttet til.

Fordele

løn

Ulemper

nattevagter, ledelse

produktiv og sjov arbejdsplads

Det en mega fed arbejdsplads, med gode mennesker. Det stresset, men fedt!

Fordele

gratis frokost

Ulemper

korte pauser
Var denne anmeldelse hjælpsom?

ansvarligt, renligt og dejlige kollegaer

Noget af det bedste arbejde der findes, der altid god stemning når man møder ind, og man har altid lyst til flere vagter.
Var denne anmeldelse hjælpsom?

Arbejdsplads med højt tempo og mange mennesker

Det er en god arbejdsplads der tilbyder massere udvikling og mange kollegaer hvilket giver dig massere mulighed både socialt og professionelt

Fordele

Stort set gratis mad og rabat når du ikke er på arbejde.

Ulemper

Kan til tider have ringe planlagte vagter.

Sjov arbejdsplads

Der var hyggeligt medarbejdere og fede aktiviteter

Fordele

Og mad

Bad Managers

My manager stresses out everybody. It is not an average daily job, the salary you are paid per hour isn't equal to the amount of work you do. Managers get mad when your job isn't done especially when they give 3 tasks to do.

Fordele

Employees

Ulemper

Ungratefull

sjov arbejdsplads

Man lærer en masse om hvordan man skal opføre sig på en arbejdsplads.

Fordele

gratis frokost, mulighed for uddannelse

Ulemper

lugten, sene arbejdstider

Tryg arbejdsplads.

På arbejdet i McDonald´s Skalborg, er der plads for alle. En lærerig arbejdsplads, der giver dig muglighed for at forbedre dig personligt og socialt. Arbejdspladsen er domineret af humor, godt lederskab, og en stærk samarbejdsfølelse.

Fordele

80 kr. gratis mad, hver vagt.

Ulemper

Arbejde til ud på natten, uanset hverdag eller ej.
Var denne anmeldelse hjælpsom?

Ønsker du at vide mere om at arbejde her?

Stil et spørgsmål om arbejde eller jobsamtale hos McDonald's. Vores fællesskab er parat til at svare.Stil et spørgsmål

Samlet bedømmelse

Baseret på 229.534 anmeldelser

Vurderinger efter kategori

3,4 ud af fem stjerner til Balance mellem arbejde/fritid
2,9 ud af fem stjerner til Kompensation/Fordele
3,2 ud af fem stjerner til Jobsikkerhed/Forfremmelse
3,2 ud af fem stjerner til Ledelse
3,3 ud af fem stjerner til Kultur

Få mere at vide om McDonald's på populære lokationer

• Virksomheder
  • McDonald's