Mercuri Urval
Modtag ugentlige opdateringer med nye jobs og anmeldelser

Om Mercuri Urval

Fra starten i Sverige i 1967 har Mercuri Urval udviklet sig til en førende, international konsulentvirksomhed med godt 700 medarbejdere i 25 lande på 5 kontinenter.Mercuri Urval har gennem de sidste 18 år haft en afdeling, der koncentrerer sine indsatser og ydelser om den offentlige sektor med fokus på udvikling. Mercuri Urval arbejder bredt med HR-relateret – 

Stap in een loopbaan als consultant

Flair en passie voor het werken met mensen, een scherp oog voor talent en een neus voor kansen. Als je deze eigenschappen bezit willen we graag van je horen. Mercuri Urval groeit en is op zoek naar nieuw talent. Kun je je voorstellen dat je deel uitmaakt van een internationaal adviesbureau? Dat je werkt in een flexibele omgeving die snelle persoonlijke ontwikkeling mogelijk maakt en veel kansen biedt om je zakelijke vaardigheden te versterken?

Onze dienstverlening

Hoe krijgt u de juiste uitgangspositie voor het beste resultaat? Nu en in de toekomst? De juiste mensen, die passen bij uw strategie, vormen de basis. Wij lossen het voor u op: search, selectie en ontwikkeling, nationaal en internationaal.