Netto ApS & Co.KG anmeldelser fra medarbejdere

Fandt 59 anmeldelser, der svarede til søgningen Se alle 298 anmeldelser
Sorter efter: Hjælpsomhed | Bedømmelse | Dato
2,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Dårligt
Butiksassistent (Tidligere medarbejder) –  Vejle6 november 2019
Det var et dårligt sted at arbejde. Alle ville af med deres vagter, men ingen tog dem for hinanden. Min chef skældte mig ud foran andre fordi jeg ikke kunne møde en dag pga begravelse.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Nice place to work
Grocery Stocker/Assistant (Tidligere medarbejder) –  Aalborg kommune9 september 2019
Nice place to work. Co-workers and management were fantastic to work with. Was delightful helping the customers. Daily schedules were easy to manage.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Hyggelig arbejdsplads
Netto 1. assistent (Tidligere medarbejder) –  Karlslunde20 juni 2019
Det var en hyggelig arbejdsplads, dog vil jeg tilføje at jeg synes min daværende chef havde rimelig store krav da jeg var lukkeansvarlig og jeg aldrig havde været det før.
Ulemper
Kun at jeg som 1. assistent skulle ud i butikken hvis der blev ringet efter mig i kassen, da jeg er den eneste med nøgler.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
produktiv og sjov arbejdsplads
SALGSASSISTENT (Tidligere medarbejder) –  Husum8 juni 2019
Selvom der er altid meget at gøre i Netto, var der altid god humør og en produktiv og sjov arbejdsplads. Folk altid hjalp hinanden for at kunne når alle vores mål for dagen.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Normal U18 arbejdssted
Butiksassistent (under 18) (Tidligere medarbejder) –  København17 maj 2019
Typisk Netto arbejde, med alt for mange opgaver og for få medarbejdere. Tilfredsheden med arbejdedet svinger med hvilken leder du får og med et arbejde du aldrig kan forbedre med at arbejde hårdere, ender med at du kun arbejder så lidt, som muligt.
Fordele
Gratis frugt, nogle gode medarbejdere, fede fester
Ulemper
Hårdt arbejde og kun en lav fortjeneste, magtsyge ledere, hurtig skiftende chefer
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 4NejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Anmeldelse
Butiksassistent u/18 (Tidligere medarbejder) –  Herlufmagle15 maj 2019
En travl, men som regel sjov dag.
Man lærer ikke det store, udover at håndtere sure kunder, med et smil på læben.
Ledelsen plejer som regel at være god.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Netto
buktiks asssistent (Tidligere medarbejder) –  Randers25 april 2019
Husk at tale pænt til dine medarbejdere, det er ikke alle der finder sig i det.
Fordele
gratis frugt og grønt
Ulemper
grimt sprog
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God arbejdsplads
Servicemedarbejder og 1. Assistent (Tidligere medarbejder) –  Hjørring6 april 2019
God arbejdsplads med gode kollegaer. Ingen dage er ens og der er altid plads til grin og sjov.
Fordele
Rsbatter
Ulemper
Kun 2 på arbejde af gangen, selv i travle perioder
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3NejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Søde kollegaer
Ungarbejder (Nuværende medarbejder) –  Odense9 marts 2019
Det er nogle rigtig gode kollegaer, de er rigtig søde og hjælpsomme, hvis der er noget man har brug for hjælp til.

Det er dejligt at få stillet en opgave, som de har tillid til at man selv kan løse, uden at de kigger en over skulderen hele tiden. Det er også fedt, bare at få en liste med opgaver, der skal laves, så jeg selv må vælge hvornår jeg laver hvad.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2NejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Super hyggelig arbejdsplads, med gode kollegaer
Kasseassistent (Tidligere medarbejder) –  Greve23 oktober 2018
Fed arbejdsplads, hvor man altid glædet sig til at komme på arbejde:-)
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3Nej 2Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
skriv hurtigt til mig tak.
Mursal Omar Jama (Tidligere medarbejder) –  Odense, Odense kommune13 oktober 2018
jeg vil gerne have jobbet fordi det lyder lige noget for mig.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNej 5Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Flexible og lærerig arbejdsplads
Servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Fjerritslev8 oktober 2018
Hos Netto Supermarket ville jeg gøre følgende når jeg mødte op.

På arbejdsdage ville jeg møde op og tælle min kasse op. Jeg vil gå hen til min kasse og gøre mig klar til at betjene kunderne. Når der ikke var kunder at betjene, ville jeg gå i gang med at trimme hylderne. Jeg ville spørge min overordnet om, hvad jeg kunne tage mig til. Jeg ville slutte min vagt af med at tælle min kasse.

På weekender ville jeg møde op og gå i gang med mine tildelte opgaver. Typisk ville jeg gøre brødhuset klar, ved at putte friskt brød på hylderne og smide gammelt brød ud. Jeg ville derefter gå i gang med at fylde kød produkterne i køleren osv.
Når butikken åbnede, ville jeg tælle min kasse op, og gå hen til kassen for at betjene de første kunder.
Fordele
Gratis frugt, da de hurtigt kan blive dårlige.
Ulemper
Pauserne blev forkortet grundet for mangel på arbejdskraft.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2NejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Accepttabel arbejdst plads
Første assistent (Tidligere medarbejder) –  Århus, Århus kommune4 oktober 2018
En dag med fart på, mange blandet opgaver.

Lærte ikke noget nyt på dette job, men har også arbejdet I faget I mange år.

Ledelsen var helt ok, om andet lokalt.

God hyggeligt milijø blandt kollegaer såvel som ledelsen.

At stå alene med ansvaret, underbemandet og med alt for meget der sker på en gang.

Glade kunder & kollegaer samt leverandøre.
Ulemper
selv betalt pauser, forventning om at man løser opgaver under pausen.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3NejIndberet
2,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God start på arbejdslivet
Medarbejder (Tidligere medarbejder) –  Køge kommune4 september 2018
Det er et udmærke job at starte ud med, men at fortsætte i flere år er nok lidt for meget.
Fordele
Får erfaring
Ulemper
Hårdt fysisk
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3NejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Sjov og effektiv
Salgsassistent (Tidligere medarbejder) –  Valby24 august 2018
En god arbejdsplads er hvor der er gode chefer, godt teamwork og håndfaste regler. Jeg lærte i netto at fylde varer op, ekspediterer kunder
Fordele
personale kort
Ulemper
kassearbehde
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1Nej 2Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Studiejob
Salgsassistent (Tidligere medarbejder) –  Amager19 august 2018
Jobbet som ungarbejder i Netto er lidt kedeligt, man sidder primært bag kassen og får ikke lov til at være ude i butikken for at rydde op eller fylde vare op.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3Nej 2Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Interessant arbedplads
FØRSTE ASSISTENT (Tidligere medarbejder) –  København7 august 2018
Det var jeg tilfreds med job og synes godt om det generalt
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3Nej 1Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
god nok arbejdsplads
kasseassistent (Tidligere medarbejder) –  Beder1 august 2018
Min tid hos netto var fin men der var nogle mangler og det var ikke ligefrem drømmejobbet.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 4Nej 1Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Det er en produktiv og sjov arbejdsplads
Kasseassistent (Nuværende medarbejder) –  Frederikshavn kommune5 juni 2018
Jeg elsker at arbejde der, det er sjovt, min chef har god humor, men kan også være ligeså arbejdsom. Alle er mega flinke og gode til at lære fra sig. En typisk arbejdsdag ville være at man møder ind 15 min før vagten starter, hvor man starter med at tælle kassen op, dette er noget jeg har lært at gøre i Netto uden at bruge bon rullen. Den sværeste del af jobbet er at gøre det sjovt, hvis man ikke har initiativet til at gøre det sjovt kan det hurtigt blive kedeligt, MEN dette er også den bedste del af jobbet, man kan selv vælge om man vil have det sjovt, hvem man vil snakke med og det har dette arbejde egenskaben til at give dig friheden til.
Fordele
Godt arbejdsmiljø
Ulemper
Ikke så klare regler
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2Nej 1Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Dejlig, produktiv, erfarende
Servicemedarbejder/kasseassistent (Tidligere medarbejder) –  Haderslev3 juni 2018
Super dejlig arbejdsplads, gode kollegaer og man kommer til at snakke med en masse forskellige mennesker hver dag.
Fordele
Gratis frugt
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 7Nej 1Indberet
Anfordret profil

Ønsker du at vide mere om at arbejde her?

Stil et spørgsmål om arbejde eller jobsamtale hos Netto ApS & Co.KG. Vores fællesskab er parat til at svare.

Stil et spørgsmål

Samlet vurdering

3,7
Baseret på 298 vurderinger
5100
487
358
228
125

Vurderinger efter kategori

3,4Balance mellem arbejde/fritid
3,4Kompensation/Fordele
3,3Job sikkerhed/Forfremmelse
3,4Lederskab
3,5Kultur