Novo Nordisk, Inc. anmeldelser af medarbejdere

Fandt 16 anmeldelser, der svarede til søgningen Se alle 596 anmeldelser
Sorter efter: Hjælpsomhed | Bedømmelse | Dato
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Exciting and challenging working environment
Intern in Management Support (Nuværende medarbejder) –  Københavns kommune2 maj 2018
Being one of the largest pharmaceutical companies in the world - and definitely in Denmark - Novo Nordisk offers many exciting opportunities worldwide.
Fordele
Endless opportunities, you fight diabetes, you make a change
Ulemper
Masters degree is required for full-time contract
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God arbejdsplads, men man drukner let i mængden.
Laborant (Tidligere medarbejder) –  Laborant12 oktober 2017
Man bliver meget specialiseret indenfor et smalt område.
Det meste er meget strømlinet, sammenlignet med andre arbejdspladser. Det kan til tider være for meget at al skal måles og vejes.
Der er mere fokus på aktionærer end på medarbejdere - Tænker her på sidste fyringsrunde.
Fordele
God løn plus andre frynsegoder
Ulemper
Flytter og reducerer ressourcer/medarbejder som det passer ind i forretningen.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 4NejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
It's a great workplace with many dedicated employees.
Senior Business Controller (Tidligere medarbejder) –  Copenhagen12 september 2017
It's a great workplace where people are dedicated to their daily work. But it's also a fun place to work, people are motivated and energetic, work/life balance is also very important.
Fordele
work/life balance, feedback culture
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
productive and fun workplace
Research technician in in vitro pharmacology (Tidligere medarbejder) –  DK11 september 2017
Great company where respect is cultivated among colleagues and managers. Flat structure. opportunities and good salary and paid vacations up to 6 weeks.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Consolidation of LEAN knowledge
LEAN Intern (Tidligere medarbejder) –  Hillerød kommune31 august 2017
It was a great opportunity work at Novo Nordisk. I improved my data analysis skills. Learned about LEAN tools and how they implement them on a daily basis. Also being part of a LEAN project to write my thesis gave me a deep understanding about how the production quality is assured.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Rigtigt god arbejdsplads
Business Analyst, Intern (Tidligere medarbejder) –  København27 juli 2017
Klog medarbejderer,
Venlig office miljø,
Global market orienteret, høj kvalitet og business etiquette standarter
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Gode kollegaer
Workshop purchaser (Nuværende medarbejder) –  Hillerød kommune19 juni 2017
En arbejdsplads der ikke giver store muligheder for at rykke op i systemet og få flere udfordringer. Men hvis man er ok med det så er der godt at være.
Fordele
gode pension og sundheds forsikringer
Ulemper
Man er låst fast i sin position/job
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2NejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Lærrig arbejdsplads
Laborant (Tidligere medarbejder) –  Måløv14 marts 2017
En travl og varieret hverdag. Jeg har fået mulighed for at lære mange ting.
Fordele
Personale goder
Ulemper
For travlt
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNej 1Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
En god og lærerig arbejdsplads
Laborant (Tidligere medarbejder) –  Måløv, Ballerup kommune26 februar 2017
Rigtig godt sted at arbejde. God cantine.
Trænings faciliteter.
Fordele
God cantine.
Ulemper
For mange MUS samtaler.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
super super arbejdsplads
operatør (Tidligere medarbejder) –  Hjørring kommune9 september 2016
super super arbejdsplads.gode kloleger,pæn og ren arbejdsplads.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNej 3Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Good company for compliant people
Engineer (Nuværende medarbejder) –  Denmark15 januar 2016
Company culture changed as it grew from a medium sized to big pharma. Managers in many areas are incapable of taking qualified process or technical oriented decisions leading to zero-risk solutions that are costly and wasteful. In average managers are young and have decent soft skills, but lack deeper understanding of the area where they actuate. Initiatives taken to encourage innovation in the organization are not backed up by management.
Fordele
Good worklife balance
Ulemper
Very political work place
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 11Nej 4Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Service Assistent
kontorAssistent (Tidligere medarbejder) –  Søborg, D8410 december 2015
Jeg arbejder meget struktureret og er god til at bevare overblikket
Jeg er en åben person, der har let ved at tale med andre mennesker
Jeg er meget kvalitetsbevidst og kan lide at alt er på den rette plads til det rigtige tidspunkt
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 7Nej 10Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Två år på Novo Nordisk
Senior Scientist (Denmark) (Tidligere medarbejder) –  Målöv, Danmark12 oktober 2015
På Novo Nordisk finns stora resurser bade för project och projektmedlemmar.
Jag hade ett tvåårskontrakt för att delta i en projektgrupp.
Jag fick trots min begränsade anställning utbildning och resa på konferenser.
Den största nackdelen var pendlingsavståndet ca 180 km per dag tur och retur, restid 2 -3.5 timmar dagligen beroende av trafiken.
Jag kan rekommendera NN som arbetsgivare.
Fordele
Generöst rikt företag med många möjligheter och de satsar på alla anställda
Ulemper
Man måste ha goda interna kontakter för att lyckas
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 7Nej 3Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
A company that cares about employees and patients
Clinical Supplies Coordinator (Nuværende medarbejder) –  Måløv5 oktober 2014
I have worked at Novo Nordisk for more than 6 years and I have only positive words for one Denmarks major companies.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 15Nej 16Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Amazing, ethical, socially responsible company
graduate (Nuværende medarbejder) –  copenhagen10 september 2012
very efficient work life balance. bright colleagues. ethical company.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 12Nej 12Indberet

Se flere Novo Nordisk, Inc. anmeldelser

Du kan prøve:

Anfordret profil

Ønsker du at vide mere om at arbejde her?

Stil et spørgsmål om arbejde eller jobsamtale hos Novo Nordisk, Inc.. Vores fællesskab er parat til at svare.

Stil et spørgsmål

Samlet vurdering

4,1
Baseret på 596 vurderinger
5261
4211
384
225
115

Vurderinger efter kategori

3,9Balance mellem arbejde/fritid
4,1Kompensation/Fordele
3,5Job sikkerhed/Forfremmelse
3,6Lederskab
3,9Kultur

Novo Nordisk, Inc. anmeldelser efter placering