REMA 1000 anmeldelser af medarbejdere

Fandt 30 anmeldelser, der svarede til søgningen Se alle 93 anmeldelser
Sorter efter: Hjælpsomhed | Bedømmelse | Dato
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Summer Job
Stock Clerk (Tidligere medarbejder) –  Denmark6 maj 2018
Worked there for the summer.
stocked shelves, cleaned floors,did recycling and rubbish.
While I worked there, I was able to practice my danish with staff and customers.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Spændene
Assisterende butiksleder (Tidligere medarbejder) –  Kalundborg9 april 2018
Utroligt spændene arbejdsplads med mange udfordringer
Fordele
Godt samvær
Ulemper
Sur chef
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God arbejdsplads
Købmand (Tidligere medarbejder) –  Greve kommune12 februar 2018
Jeg var selvstændig, så vil blot sige vi var produktive
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
deltids job
Butiksmedhjælper (Tidligere medarbejder) –  Hammel, Favrskov kommune29 januar 2018
Lederne drev Rema i Hammel rigtig dejligt. desværre er de gået af siden jeg stoppede.
Jeg var omkring 16 på dette tidspunkt og nød mine vagter i et miljø som både indeholdte ligesindede men også ældre kollegaer som lærte mig meget.
Jeg kunne rigtig godt lide kundekontakten.
det sværeste ved jobbet var at sidde ned størstedelen af tiden
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Sjov og rummelig arbejdsplads
BUTIKSASSISTENT (Tidligere medarbejder) –  Hundested, Halsnæs kommune8 januar 2018
- Passer godt på sine medarbejdere
- Seriøs arbejdsplads men med plads til sjov
- Søde kollegaer
- Professionel butikschef
- Ordentlig og flot butik
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3Nej 1Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Fin arbejdsplads
Alt mulig mand/Kassemand (Tidligere medarbejder) –  Skive6 december 2017
En typisk dag i Rema100 ville være at sidde ved kassen i et par timer og så senere hen på dagen når der ikke er så mange kunder, kunne jeg hjælpe til med lidt af det hele, fx feje, sætte ting på hylder og hjælpe kunder.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Fint arbejde som ungarbejder
Serviceassistent (Tidligere medarbejder) –  Hedehusene20 november 2017
Godt sted at være som ungarbejder med mulighed for mange vagter. Hårdt og ofte utaknemligt job, men det er ikke noget nyt i servicebranchen.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2Nej 4Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Okay
Servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Hvidovre, Hvidovre kommune14 juli 2017
Ikke noget jeg vil anbefale.
Chefen er sjældent glad
Fordele
Godt fællesskab mellem medarbejdere
Ulemper
Næsten alt
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2Nej 3Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Den bedste del af jobbet
Rema 1000 (Tidligere medarbejder) –  Aalestrup30 juni 2017
Den bedste del af jobbet, var helt klart stemningen. Kunderne var næsten altid glade og tilpas. - Hvilket gjorde det endnu bedre når man sad ved kassen, og hvis der var problemer, var dine medarbejder altid klar med en hånd.
Fordele
Gode kolleger
Ulemper
Korte pauser
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 4NejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Lærende arbejdsplads
Kassebetjening (Tidligere medarbejder) –  Århus, Århus kommune5 maj 2017
Godt sted at starte - var mit første arbejde, og fik en god og forstående indflydelse på det danske arbejdsmarked.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3Nej 1Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Produktiv
Ungarbejder (Tidligere medarbejder) –  Århus27 april 2017
- Søde kollegaer
- Godt arbejdsmiljø
- Gode og hjælpsomme chefer
- Produktiv arbejdsdag
- Relevant joberfaring
- Erfaring med mennesker
Fordele
Gratis aftensmad under status
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3NejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Salgsmedarbejder i REMA 1000, løntilskudsjob
Salgsmedarbejder, løntilskudsjob (Tidligere medarbejder) –  København26 april 2017
- Kundeservice, kassebetjening, datocheck, trimning af varer, oprydning og let rengøring.

- Vigtigste resultater: Glade og tilfredse kunder.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1Nej 1Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God arbejdsplads
Ekspedient (Tidligere medarbejder) –  Sindal30 januar 2017
Famtastiak arbejdsplads god stemning og en god arbejdsplads
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2Nej 1Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God og lærerig arbejdsplads
Kassedame (Nuværende medarbejder) –  Odense kommune20 januar 2017
Jeg har i Rema 1000 lært igennem mine tidligere jobs at være udadvendt overfor nye mennesker (såsom kunder) og være serviceminded.
Fordele
Gode kollegaer
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2Nej 1Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Hårdt arbejde under tidspres
Trimmer (Tidligere medarbejder) –  Frederikssund, Frederikssund kommune25 december 2016
Det var lidt hårdt at man fik 4 timer til at trimme en stor butik uden pauser og man fik ikke rigtig andet en gode medarbejdere og sin løn
Fordele
Gode medarbejder
Ulemper
Ingen pause
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Busy busy busy
Shop assistant and cashier (Tidligere medarbejder) –  Ålborg19 december 2016
Never a dull day when working for a Rema 1000 - they are some of the hardest working people I know and their concept is something I wish more supermarkets would copy. The customer is central in their ideology and keeping a clean and happy tone between staff is of immediate importance.
Fordele
Interesting work environment, many challenges
Ulemper
Lousy pay
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 5Nej 1Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
den er morsom og lønsom
Elev (Nuværende medarbejder) –  Randers15 juni 2016
passer butik og bestiller varer og styring af butik,
varbestilling, butiksstyring/ledelse
fantastiske kollegaér
vare bestilling
butik generelt
Fordele
gratis frokost
Ulemper
fordelene kommer an på ens egen købmand
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 6NejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Første arbejdsplads
Kasseassistent (Tidligere medarbejder) –  Århus28 maj 2016
Jeg sad ved kassen hele dagen.

At assistere kunder, og smile til dem.

En streng chef.

Jeg var lige blevet 15, og det var svært at have overblikket.

Kollegaerne var på min alder, og meget søde.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2Nej 1Indberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Det er en rigtig god og fri arbejdsplads
Købmand (Tidligere medarbejder) –  Egå26 februar 2016
hver dag er en ny dag med opsætning af friske vare og lave en god butik.
Politiker er kun på valg hvert 4 år, men en købmand er på valg hver dag.
Ledelsen er med der hvor det skeer og udvikler hele tiden kæden.
Der er man gode kollegaer som står med de samme udfordringer som dig selv og dermed nogle gode sparringspartner.
Det sværeste ved jobbet er at have overskud til livets andre glæder.
Det bedste ved jobbet er den frihed som ligger i jobbet
Fordele
frihed sat i system
Ulemper
det kraver mindst 70-80 timer pr uge
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Ris og ros
Ungabejder (Tidligere medarbejder) –  Ringsted, D8514 januar 2016
jeg syntes det er et fantastisk sted at arbejde, dog var jeg lidt utilfreds, at jeg ikke havde faste vagter
Fordele
At man kunne snakke med folk
Ulemper
Vagtplanen
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
Gør krav på denne virksomhedsside

Ønsker du at vide mere om at arbejde her?

Stil et spørgsmål om arbejde eller jobsamtale hos REMA 1000. Vores fællesskab er parat til at svare.

Stil et spørgsmål

Samlet vurdering

4,1
Baseret på 93 vurderinger
542
428
319
20
14

Vurderinger efter kategori

3,9Balance mellem arbejde/fritid
3,6Kompensation/Fordele
3,9Job sikkerhed/Forfremmelse
3,8Lederskab
4,0Kultur

REMA 1000 anmeldelser efter placering