Shell

Vurderinger efter kategori

3,7Balance mellem arbejde og fritid

Sorter efter

HjælpsomhedBedømmelseDato
Der blev fundet 21 anmeldelser, der svarer til søgningenSe alle 9.413 anmeldelser

Afslappet

Fremhævet anmeldelse på Indeed

Den mest nyttige anmeldelse udvalgt af Indeed
En typisk dag vil være fyldt med meget tid til at gå og hygge om tingene. Jeg har lært at håndtere forskellige kunder.

En inkompetent forretningschef

Det startede med fantastisk ledelse men blev skiftet ud med en inkompetent forretningschef der brugte mere tid på rengøring end på kundeservice :(

Fordele

Ulemper

Ingen pauser med mindre man selv tog den

Shell

I was assistant manager. When Obama Care came into play. The reduced my hours immensely. Well knowing, being management working under 30 hours and doing a good job. Is Ludacris; I will say that my managers and coworkers were amazing.

Fordele

Excellent staff

Ulemper

Terrible upper management

Arbejdskultur og ledelsen

Der blev gjort stor forskel på de ansatte, jeg skulle have fuld uniform på da jeg har en tatovering på armen mens andre havde t-shirt selv om de var dækket ind med tatoveringer. Jeg blev svinet til af min souschef da jeg gjorde noget forkert da jeg var i oplæring hos Shell.

Udviklende arbejdsplads

En god virksomhed at have som første job. God plads til personlig udvikling.

Bedøm din seneste arbejdsplads

Del din oplevelse for at hjælpe andre

Stresset arbejdsplads

Søde medarbejdere, men ledelsen stiller for høje krav til medarbejderne i forhold til kvalifikation og løn.

Fordele

Medarbejder rabat

Ulemper

Stresset arbejdsmiljø
Var denne anmeldelse hjælpsom?

Roligt att jobba, bra arbetskollegor

Bra arbetskollegor och trivdes där. Fick ingen lön för den månaden jag arbetade där. slutade strax därefter pga ingen lön

Ulemper

Ingen lön

Ikke et godt match

En organisation præget af overskpringshandlinger af hensyn til besparelser på omkostninger. uanset om det gik ud over medarbejdernes ve og vel eller ej.

Fordele

Opretholdelse af bilinteresse

Ulemper

Stressende arbejdsmiljø

Brancheskred ødelagde ambitionerne

Distrikt Lefre Energi bærer præg af at skære ind til benet på alle områder. Alt handler om at sælge alt andet end biltilbehør (brancheskred) hvilket til sidst ødelagde mine ambitioner for denne branche indenfor servicestationer. I "gamle" dage var en servicestation et sted, hvor du kunne få kyndig rådgivning og hjælp til pleje af din bil i forhold til sæsonnen. I dag handler det kun om at sælge fastfood...

Fordele

Holde bil interessen vedlige

Ulemper

Stressende arbejdsmiljø

travl varierende arbejdsdage

Det bedste var at jeg havde god kundekontakthver dag, jeg kunne altid finde på noget at lave. God arbejdstone og atmosfære. Kunne ikke li når der var meget stille perioder og næsten ikke noget at lave. Kan bedst lide at være i gang hele tiden.

Fordele

Holde pauser når der var tid

Ulemper

Når vaskehal gik i stykker
Var denne anmeldelse hjælpsom?

En arbejdsplads med fart på

På Shell er der altid noget der skal nås og en dagsorden der skal klares. Jeg har på Shell lært hvor meget det kræver at arbejde på en tank og hvor meget man skal vide og kunne. Jeg har i mit arbejde på Shell lært at håndtere forskellige kunder med forskellige behov. På Shell ser man måske ikke så meget sine kollegaer, men det gør dem ikke mindre gode! Min chef har været god og altid sørget for at tingene kom til at hænge sammen.

Produktiv

På Shell får man alt ansvaret pålagt. Jeg arbejdede selv i butikken, hvilket var helt fint.

Fordele

Gode arbejdstider

useriøs og latterlig

Det var en OK arbejdsplads, men det de forventede var umuligt og gav ikke mening for de ansatte på nogen måde.

Ulemper

kortepauser

Spændene

En butik med mange kunder,der er mange udfordringer

Fordele

Rabat

Ulemper

Dårligt kolegaskab

Raffinaderi

Ok arbejdsplads, mange gode kollegaer. selvstændigt arbjede,

Fordele

Madordning, sundhedspleje.

Ulemper

Skiftehold

Stille og rolig nattearbejde

Arbejdsforholdene er udemærket og lønnen er også helt fint.

Fordele

Halvpris på bilvaske

Ulemper

Nattevagt kan være hårdt, hvis gør det i en længere periode

Accomodating

Pleasant environment to work with friendly and helpful colleagues. Busy hours during the day and in the afternoon. A reproductive and challenging place to work for foreign employees.

Fordele

Free Drinks

Produktiv og god arbejdsplads

God kommunikation mellem ledelsen og medarbejder, samt kollegaerne imellem. Styr på tingene, godt sted at arbejde.

Very good working enviroment

Checking the pumps, turbines, compressors and the process and see if any maintainance is neccisary. calculating on the abowe and bearings. if anything is brokan it can be hard to get a work permit and solve the problems. <Thereoretical it can easy be solved but when it comes to pratical solve by the workers it can be hard because of the work permit.

Fordele

Free lunches

Ulemper

the it system is very slow
Var denne anmeldelse hjælpsom?

det var sjovt og udfordrende at arbejde på shell

havde tit en god dag på de jobs jeg har været på. altid været gode kolleger jeg lærte at alle ting ikke kommer let, og man skal arbejde for at man vil have. ved ikke hvad det sværeste var den bedste del ved jobbet var at jeg havde det ansvar, overfor mine kolleger og kunder

Fordele

ikke nogen fordele i nogen af mine jobs

Ulemper

ikke nogen store ulemper heller

dårlig arbejdsplads

overholdte næsten ingen regler. men ellers et godt sted, jeg kunne lide hvad jeg lavede
Var denne anmeldelse hjælpsom?

Ønsker du at vide mere om at arbejde her?

Stil et spørgsmål om arbejde eller jobsamtale hos Shell. Vores fællesskab er parat til at svare.Stil et spørgsmål

Samlet bedømmelse

Baseret på 9.413 anmeldelser

Vurderinger efter kategori

3,7 ud af fem stjerner til Balance mellem arbejde/fritid
3,5 ud af fem stjerner til Kompensation/Fordele
3,3 ud af fem stjerner til Jobsikkerhed/Forfremmelse
3,5 ud af fem stjerner til Ledelse
3,6 ud af fem stjerner til Kultur

Få mere at vide om Shell på populære lokationer

• Virksomheder
  • Shell
  • Medarbejderanmeldelser
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne side
Hvad vil du tilføje eller ændre?