Siemens Gamesa anmeldelser fra medarbejdere

Fandt 9 anmeldelser, der svarede til søgningen Se alle 177 anmeldelser
Sorter efter: Hjælpsomhed | Bedømmelse | Dato
2,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Høj organisation med tung top af tyskere
Global Head, Project Portfolio Optimization, Offshore Sales & Projects (Tidligere medarbejder) –  Vejle20 februar 2020
Muligheder for dansk lederprofil er begrænset - der ansattes/forfremmes primært ledere af tysk nationalitet fra level 5 og opad.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Jeg havde en god chef som hørte på hvis der var problemer så der blev taget hånd om hver medarbejder hvis der var problemer af . Gode arbejds kolegaer
Vingeprodiktionsmedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Aalborg5 januar 2020
Rigtig god arbejdsplads, hvor der var plads til alle, som var klar på at overholde de gældende regler ang sikkerhed, og selvfølgelig som passede deres arbejde.
Det sværeste ved jobbet var nok at , jeg var på nathold.
Det bedste var helt klar tde gode medarbejder.For det meste altid godt humør hele vejen rundt. Også hos cheferne
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
1,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
3 år med nedskæring
Manager (Nuværende medarbejder) –  Brande26 september 2019
Generelt ingen HR funktion. Få eller ingen uddannelsesmuligheder. Laveste lønniveau i branchen. Høj rotation af medarbejdere. Faldende medarbejder tillid. Ca1/3 søger nyt job
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
.....
Produktion (Nuværende medarbejder) –  Sorø21 september 2019
Hej jeg hedder David og jeg ha have arbejde i Siemens gamesa og jeg var maget glade der og jeg synes de er en god og stor stabil firma
Fordele
Penge
Ulemper
?????
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNej 1Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Gode arbejds koleagere
ASSEMBLY/ PRE-ASSEMBLY MANEGER (Tidligere medarbejder) –  Esbjerg1 juli 2019
God arbejds plads med høj fokus på sikkerhed og medarbejder trivsel., Går ikke på kompromis på kvalitet, eller aftaler i det hele taget.
Fordele
kaffe/frugt
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God arbejdsplads med plads til humor
Montør- plastmager - procesoperatør (Nuværende medarbejder) –  Kerteminde6 marts 2018
En dag star med at jeg skal have overblik over hvor langt i processen jeg er så jeg kan fortsætte. Derefter fortsætter jeg med stor grundighed at færdigøre eller starter op på en ny opgave.
Der er stor fokus på Lean og der er en høj arbejdsmoral. Det kræver meget fokus på samleprocessen og det er med til at gøre det spændene.
Fordele
Gratis frugt - kaffe - god kontakt til ledelsen
Ulemper
jeg kan ikke lige komme på nogen
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Great company in wind power
Design Engineer (Nuværende medarbejder) –  Denmark11 november 2017
It is a good company to work for, with good salaries, good contracts and great work life balance.
Its locations are not so good, thus influencing the average permanence.
It is part of the great Siemens group, even if now it is a separate entity from it, loosing some of the advantages.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2Nej 1Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Rigtig god virksomhed
Dokumentations assistent i Incomming (Nuværende medarbejder) –  Brande, Ikast-Brande kommune11 september 2017
Jeg kan helt klart kun give Siemens Gamesa Renewable Energy
gode anbefalinger. Spændende Virksomhed at møde på hver dag.
Dygtige og venlige kollegaer . En ledelsesform til UG
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNej 1Indberet

Se flere Siemens Gamesa anmeldelser

Du kan prøve:

Anfordret profil

Ønsker du at vide mere om at arbejde her?

Stil et spørgsmål om arbejde eller jobsamtale hos Siemens Gamesa. Vores fællesskab er parat til at svare.

Stil et spørgsmål

Samlet vurdering

3,8
Baseret på 177 vurderinger
562
452
340
212
111

Vurderinger efter kategori

3,7Balance mellem arbejde/fritid
4,0Kompensation/Fordele
3,3Job sikkerhed/Forfremmelse
3,3Lederskab
3,5Kultur

Siemens Gamesa anmeldelser efter placering