SuperBrugsen

SuperBrugsen anmeldelser fra medarbejdere

Fandt 44 anmeldelser, der svarede til søgningen Se alle 46 anmeldelser
Sorter efter: Hjælpsomhed | Bedømmelse | Dato
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Godt og trygt miljø
Butiksassistent (Tidligere medarbejder) –  Sorø3 januar 2020
Det er et fantastisk sted, med en masse gode, søde kollegaer.
Der bliver passet godt på en og der er et godt og trygt miljø.
Alle hilser på hinanden og er gode til at tage hånd om en.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
1,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Dårlig
Butiiksmedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Solrød Strand12 november 2019
Dårlig sted at arbejde. Personale er ikke særlig venlige mod hinanden.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Ordentlig arbejdsplads
Servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Vanløse27 juni 2019
Ordentlig arbejdsplads med styr på sagerne. Dog lidt kaotisk, da mange blev ansat på en gang og mange blev fyret samtidig et år senere.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
2,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Pas
Ja (Tidligere medarbejder) –  Søndersø26 marts 2019
Det er godt og jeg kan godt Lig det jeg er god til og komme op og passe det
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3NejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Fint sted at starte
Rengøringsassistent (Tidligere medarbejder) –  Give26 februar 2019
Som rengøringsassistent i slagteriafdelingen var det et godt sted for mig at starte
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3Nej 1Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Brugsen
opfylder (Tidligere medarbejder) –  Humlebæk, Fredensborg kommune14 januar 2019
Det var fint at være hos Brugsen, lærte at sætte varer frem
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
f
Ungarbejder (Tidligere medarbejder) –  Assens, Assens kommune5 december 2018
fasdffadsadsfasdfasdfdsafdasfadsfasdfasdfasdfasdfasd
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNej 5Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Travl, og gode kollegaer
Servicemedarbejder/Kasse-assistent (Tidligere medarbejder) –  Odense26 november 2018
Arbejde som ung, i et godt miljø, med gode arbejdsbetingelser og gode kollegaer
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 4NejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Rart sted
Salgsassistant i 4 år (Tidligere medarbejder) –  Albertslund18 oktober 2018
Det var en super godt sted med gode kollegere.....
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Ret sjovt sted og ret god holdånd.
Service Medarbejder (Tidligere medarbejder) –  Hovedstaden5 oktober 2018
Okay sted at arbejde som ung. Der er nogle søde medarbejdere, og der bliver taget vare på dig.
Fordele
Gode medarbejdere.
Ulemper
Til tider intet dagslys fordi du arbejder på et "lager"
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2NejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
.
Kassemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Brønshøj19 juli 2018
Super Brugsen Brønshøj Torv har et fint arbejdsmiljø mellem ungarbejderne
Fordele
Ingen
Ulemper
oplevede flere gange 10 timers vagter i kiosken, hvor jeg skulle stå op og havde kun 30 minutters pause.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God og lærerig oplevelse
Servicearbejder (Tidligere medarbejder) –  Tølløse3 juli 2018
Det var en okay arbejdsplads, jeg fik en god og læreig oplevelse ud af det.
Fordele
Gode medarbejdere
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 4NejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Det er en seriøst arbejdsplads, men samtidig super sjov. Dejlig kollegaer og super søde ledere
Service medarbejder over 18 (Nuværende medarbejder) –  Esbjerg28 juni 2018
En typisk dag på arbejdet møder jeg ind(forskelligt) kigger hvor jeg skal være og hvilke opgaver jeg har.. det kunne være at sidde ved kassen, eller at fylde vare op, tjekke datoer, timme samt m.m, , når jeg er færdig med alle mine opgaver så er det snart lukketid(hvis det altså er en aftenvagt), her har vi nogle lukke rutiner som vi også skal gøre færdig, også lukker vi butikken og gør klar til en anden god arbejdsdag.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Gode kollegaer
Serviceassistent (Nuværende medarbejder) –  Aalborg kommune21 juni 2018
De fleste kollegaer er gode og søde kunder men der mangler lidt mere styr og orden på tingene.
Fordele
Gratis brød samt mad eller præmier ved godt regnskab
Ulemper
Sygemelding svær mulig
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Se første anmeldelse
Kasse assistent, Lagermand. (Tidligere medarbejder) –  Give4 juni 2018
Se den første anmeldelse, der står det hele i, som en sammenfatning.
Fordele
Forkost
Ulemper
Tøjet, var for småt nogle gange.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Sammenfatning.
Brugsen bestod af, kasseassistent, oplæring (Tidligere medarbejder) –  Give4 juni 2018
Det er nogle vidt forskellige arbejdspladser, men nogle gode arbejdspladser. Jeg nød mest tiden som gymnastik træner, da jeg synes det er spænende og sjovt, at træne yngre børn, men også at være sammen med dem til træningen.

Jeg kunne også gode lide SuperBrugsen, da der var god planlægning af vagter og stor mulighed for, at bytte sine vagter, hvis der kom noget i vejen. Der var nogle fastrammer, men mange forskellige opgaver og derfor, var hverdag en nu opgave og udfordring som man lærte af.

Grillen var der jeg havde mest ansvar, jeg stod for klargøringen af alt og oprydningen af alt, da jeg tit og ofte var på job alene, det gav mig gode færdigheder indenfor håndteringen af press på en arbejdsplads og planlægning af min tid på jobbet. Da jeg blev nødt til, at planlægge efter hvornår kunderne ringede og bestilte, men også tage hensyn til de kunder, der var i butikken.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Produktiv arbejdsplads
Ungarbejder (Tidligere medarbejder) –  Ans By3 april 2018
Gode arbejdsopgaver med mange timer og en god og hjælpsom chef.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God arbejdsplads
Delikatesseassistent (Tidligere medarbejder) –  Fanø kommune14 marts 2018
En god arbejdsplads, hvor man har mulighed for at få et stort ansvar, hvis man ønsker det. Gode kolleger og plads til alle!
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Travl men lærende arbejdsplads
Salgsassistent (Tidligere medarbejder) –  Skive kommune10 februar 2018
Travl arbejdsplads, mulighed for at udvikle sig socialt og proffesionelt. Gode kollegaer.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Sjov arbejdsplads
servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  solbjerg7 januar 2018
Det er en sjov arbejdesplads med mulighed for at udvikle sig som person
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
Anfordret profil

Ønsker du at vide mere om at arbejde her?

Stil et spørgsmål om arbejde eller jobsamtale hos SuperBrugsen. Vores fællesskab er parat til at svare.

Stil et spørgsmål

Samlet vurdering

3,9
Baseret på 46 vurderinger
517
414
310
22
13

Vurderinger efter kategori

3,7Balance mellem arbejde/fritid
3,7Kompensation/Fordele
3,5Job sikkerhed/Forfremmelse
3,5Lederskab
3,9Kultur

SuperBrugsen anmeldelser efter placering