SuperBrugsen anmeldelser fra medarbejdere

Fandt 16 anmeldelser, der svarede til søgningen Se alle 17 anmeldelser
Sorter efter: Hjælpsomhed | Bedømmelse | Dato
1,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Dårlig
Butiiksmedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Solrød Strand12 november 2019
Dårlig sted at arbejde. Personale er ikke særlig venlige mod hinanden.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
2,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Pas
Ja (Tidligere medarbejder) –  Søndersø26 marts 2019
Det er godt og jeg kan godt Lig det jeg er god til og komme op og passe det
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2NejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Fint sted at starte
Rengøringsassistent (Tidligere medarbejder) –  Give26 februar 2019
Som rengøringsassistent i slagteriafdelingen var det et godt sted for mig at starte
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2Nej 1Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
f
Ungarbejder (Tidligere medarbejder) –  Assens, Assens kommune5 december 2018
fasdffadsadsfasdfasdfdsafdasfadsfasdfasdfasdfasdfasd
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNej 3Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Travl, og gode kollegaer
Servicemedarbejder/Kasse-assistent (Tidligere medarbejder) –  Odense26 november 2018
Arbejde som ung, i et godt miljø, med gode arbejdsbetingelser og gode kollegaer
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 4NejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Ret sjovt sted og ret god holdånd.
Service Medarbejder (Tidligere medarbejder) –  Hovedstaden5 oktober 2018
Okay sted at arbejde som ung. Der er nogle søde medarbejdere, og der bliver taget vare på dig.
Fordele
Gode medarbejdere.
Ulemper
Til tider intet dagslys fordi du arbejder på et "lager"
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2NejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God og lærerig oplevelse
Servicearbejder (Tidligere medarbejder) –  Tølløse3 juli 2018
Det var en okay arbejdsplads, jeg fik en god og læreig oplevelse ud af det.
Fordele
Gode medarbejdere
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3NejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Se første anmeldelse
Kasse assistent, Lagermand. (Tidligere medarbejder) –  Give4 juni 2018
Se den første anmeldelse, der står det hele i, som en sammenfatning.
Fordele
Forkost
Ulemper
Tøjet, var for småt nogle gange.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Godt sted at starte
Vareopfylder (Nuværende medarbejder) –  Hvidovre, Hvidovre kommune20 juli 2017
Overordnet et godt sted at starte, søde medarbejdere, god kommunikation og spændende opgaver.
Fordele
God kommunikation, god arbejdsfordeling
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2NejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Behagelig og tilpasselig arbejdsplads
Servicemedarbejder (Nuværende medarbejder) –  Smørum13 januar 2017
Jeg var vild med at arbejde i SuperBrugsen, da vagterne man havde var forholdvis forskellige. Det var dejligt, at man ikke altid lavede præcis det samme hver vagt, da dette gjorde, at man følte sig udfordret, når man mødt op på arbejde.
Fordele
At jobbet ikke var ensformigt
Ulemper
For få vagter
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2NejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Produktiv arbejdsplads
Servicemedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Hasselager27 september 2016
Umiddelbart ikke det fedeste sted jeg har arbejdet, da der var meget få forskellige opgaver, så det hele var lidt ensformigt.
Jeg lærte ikke så meget i butikken, da jeg allerede havde lært en masse i Netto. Den bedste del af jobbet var mine kolleger, og den sværeste del af jobbet var de ensformige opgaver.
Fordele
Ikke nogen specifikke fordele
Ulemper
Ensformige opgaver
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Produktiv og sjov arbejdsplads.
Rengøring og vareopfyldning. (Tidligere medarbejder) –  Vrå31 maj 2016
Skønne kollegaer:)
Acceptable arbejdsopgaver.
Lydhør og empatisk chef.
Fantastisk sammenhold.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Dejlig og behagelig arbejdsplads
Salgsassistent (Nuværende medarbejder) –  Blistrup16 september 2014
Tager hensyn til eventuelle skole begivenheder eller lignende.
Hjælper dig med vagter hvis du ingen andre muligheder har.
Ledelsen har styr på alle og lader dig ikke stå og sove, men sørger for du hele tiden er igang.

Betjene kunder og fylde varer er det typiske på en arbejdsdag, samt rengøring af bagerafdeling.
Fordele
Gode kollegaer, gode arbejdsforhold, tager hensyn
Ulemper
ingen
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
godt arbejdsmiljø
Bistroleder og leder af Bakeoff afdelingen (Tidligere medarbejder) –  Guderup, 6430 Nordborg16 september 2013
Bage brød og kager, Lave konditorkager, tilberedning af varme og kolde anretninger, tilberedning af råvarer, indkøb, madplan og personaleplan og ikke mindst kundebetjening. Jeg lærte at arbejde med bakeoffproduktion. De ugentlige ledermøder understøttede et godt samarbejde med ledelsen. I afdelingen havde vi også et godt arbejdsklima. I gennem kundekontakten og de gode arbejdskolleger blev jeg hurtigt integreret i lokalsamfundet.
Fordele
kort vej til bopælen
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3Nej 3Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God arbejdsplads ift min bopæl
Salgsassistent (Tidligere medarbejder) –  Kastrup27 oktober 2012
Mødte op og skulle fylde varer op,og tage mig af flaskeautomaten.
Gode
kollegaer som jeg kunne joke og gasse sammen med.
Fordele
godt sammenhold
Ulemper
souschefen
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 4Nej 1Indberet

Se flere SuperBrugsen anmeldelser

Du kan prøve:

Anfordret profil

Ønsker du at vide mere om at arbejde her?

Stil et spørgsmål om arbejde eller jobsamtale hos SuperBrugsen. Vores fællesskab er parat til at svare.

Stil et spørgsmål

Samlet vurdering

3,9
Baseret på 17 vurderinger
56
46
33
21
11

Vurderinger efter kategori

3,7Balance mellem arbejde/fritid
3,6Kompensation/Fordele
3,1Job sikkerhed/Forfremmelse
3,5Lederskab
3,6Kultur

SuperBrugsen anmeldelser efter placering