The LEGO Group anmeldelser fra medarbejdere

Fandt 19 anmeldelser, der svarede til søgningen Se alle 256 anmeldelser
Sorter efter: Hjælpsomhed | Bedømmelse | Dato
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Friendly, fun and fair
DESIGN INTERN (Tidligere medarbejder) –  Billund, Denmark5 oktober 2018
My internship taught me a lot about how LEGO as a company worked, as well as the design industry generally. The expectations of me were fair, and my manager's feedback and guidance was always appreciated and made sense.
Everybody in the workplace was always very friendly and made me feel welcome, and I knew I could ask anybody if I needed help with anything. It felt almost like being part of one big family.
The hardest part of the job was striking the right balance of aesthetics, playability and ease of building for the target user group. Designing a product that looked good and functioned well, while also being easy enough for young children to build, was quite challenging, and my time at LEGO helped me develop my ability to do this.
The most enjoyable parts of the job were the sense of community, and the joy of helping to design something that kids are going to love.
Fordele
Friendly, fun, relaxed atmosphere, useful performance feedback
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3Nej 1Indberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
An absolutely great place to work!
Senior Concept and Strategy Manager (Tidligere medarbejder) –  Billund, DK17 juni 2018
LEGO Group is an amazing place to work. Not only are there plenty of opportunities for career advancement, but the corporate culture is about work as play - if you don't enjoy what you are doing, you will not do it very well. LEGO works hard to find just the right fit for a person, and once you are in the company they really take care of you.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 4NejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Lego dage
Lager arbejde (Tidligere medarbejder) –  Billund25 maj 2018
God arbejdsplads, frihed under ansvar, selvstændighed, løn, personale goder.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1NejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Excellent workplace
Employee Relations/HR specialist (Internship) (Tidligere medarbejder) –  Denmark14 maj 2018
Highly professional and at the same time fun and creative workplace with employees from all around the world. The corporate language is English and many people stay for many years.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Best internship ever.
CONCEPT DESIGN AND PLATFORM INTERN (Tidligere medarbejder) –  Billund kommune5 februar 2018
I really enjoyed working here. They give interns freedom and listen to their input. I developed myself a lot in a wide range of skills.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
En virksomhed som har mennesket i centrum
Quality / Outsourcing Manager (Nuværende medarbejder) –  Billund kommune17 januar 2018
LEGO er en virksomhed med solide værdier og et sted hvor mennesket er i centrum. Her er gode arbejdsforhold og gode muligheder for den, som ønsker at skabe sig en karriere.

Det interne ordsprog "Har du været der i 5 år, så har du været der i 25 år" taler sit eget sprog.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2Nej 2Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Everything is awesome
Assistant Project Manager (Nuværende medarbejder) –  Billund, Billund kommune13 november 2017
The LEGO group has been a fantastic collaborator in my 7 years at LEGO, it has been a fantastic jouney where i was given the possibility to develop myself on a personal and a professional level.
Fordele
Work life balance
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1Nej 1Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Super Brand, Stressful company
Sr. Quality Manager, Elements & Moulds, MQ (Nuværende medarbejder) –  Billund, Billund kommune9 november 2017
The creative part of LEGO is for sure fantastic to work within. However the division producing moulds is very stressful and special.
Fordele
Cheep LEGO
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 2NejIndberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Fun place to work with
Associate Concept Artist (Nuværende medarbejder) –  Billund kommune4 november 2017
A typical day at work was fun, I learned alot about Advertising and was driven to further my skills as a concept artist. The job was fair and the colleagues were very friendly.
Fordele
Benefits, great colleagues
Ulemper
Complicated Organization, poor management
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1Nej 1Indberet
3,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Godt arbejdsmiljø. Stærke værdier.
Senior Business Developer (Nuværende medarbejder) –  Billund27 oktober 2017
Stærke værdier, der blev brugt. Engagerede medarbejdere.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 1Nej 1Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God arbejdsplads med plads til forskelligeheder, samarbejde, selvstændig kørende
Pakkeri/operatør (Tidligere medarbejder) –  Billund16 januar 2017
En rigtig god arbejdsplads, med gode kollegaer tid til sjov og gode samtaler. Arbejdsmæssigt var/er det rigtig god arbejdsplads med plads til alle og en rigtig god leder.
Arbejde kun i weekenden 2 x 12 timer.
Fordele
gode kollegaer, god ledelse, personalegoder.
Ulemper
ingen
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 4Nej 1Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
God arbejdsplads
Executive Director (Nuværende medarbejder) –  Billund, Billund kommune3 november 2016
Sjov og givende arbejdsplads.

Man glæder sig til at komme på arbejde.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3Nej 1Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Amazing place, there was a slide in the office!
Lead Graphic Designer (Tidligere medarbejder) –  Billund10 oktober 2016
As many would guess LEGO is an amazing place to work with some of the most talented and fun designers you can find, from all over the world.

The most enjoyable part of the job was developing characters, stories, and play-themes that really resonated with children and stirred their own creativity.

The hardest part of the job was being based in Denmark, which was so far from my family in Los Angeles.
Var denne anmeldelse hjælpsom?JaNejIndberet
4,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Glad og tifreds med egen indsats på en dag
Truckfører/lagemand (Nuværende medarbejder) –  Billund16 februar 2016
En typisk dag på job ... Glad når jeg kommer og glad når jeg skal hjem. Vil gerne være GOD til mit arbejde og bestræber mig på at være GOD
Håber på gode kollegaer og er selv forgangsmand for at få det hyggeligt blandt kollegaer og med mit job.
Fordele
gode kollegaer - gode leder/chef
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 3Nej 3Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
god arbejdsplads
Industrioperatør (Tidligere medarbejder) –  Billund, D8311 september 2015
LEGO er en arbejdsplads hvor medarbejdernes velbefindende er i højsæde. Det mærkede jeg især da mit familie blev ramt af alvorlig sygdom. Da fik jeg alt den hjælp man kunne tænke sig.
LEGO er også en arbejdsplads hvor man for love til at udvikle sig, det har jeg benytte mig af, hvor jeg har haft mange spændende arbejdsopgaver gennem tiden såvel i Danmark som udlandet.
Fordele
sundhedsforsikring
Ulemper
Skæveskift
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 5Nej 2Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
Innovative Organization
COMMUNITY ENGAGEMENT ANALYST (Tidligere medarbejder) –  Billund21 oktober 2014
The LEGO Group is highly advanced in the usage of modern innovation techniques, such as open & user-driven innovation and online community engagement. LEGO takes care of it's employees, and has an amazing work culture. Working at LEGO makes you feel secure, and a sense of future advancement that is hard to find in other organizations.
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 7Nej 2Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
produktiv, rigtig god arbejdsplads
produktionsmedarbejder (Tidligere medarbejder) –  Billund, D8310 september 2013
Jeg var desværre kun som vikar på virksomheden, men jeg blev behandlet som en ansat, jeg lærte at stå ved de forskellige maskiner, samt pakkede æsker manuelt, lærte også at feks trygge ansikter på emner. Kollegerne var søde og rare og gav altid en hjælpende hånd, de er gode til at lære fra sig. så i helheden en rigtig god arbejdsplads
Fordele
jobrotation
Ulemper
kan ikke finde nogen ulemper
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 10Nej 4Indberet
5,0
Job betingelser/Livsbalance
Kompensation/Fordele
Job sikkerhed/Forfremmelse
Lederskab
Job kultur
produktiv og sjov varierende fantasifuld arbejdsplads
produkrions- og lagermedarbejder (Tidligere medarbejder) –  billund29 august 2012
dette firma LEGO er simpelthen VERDENS BEDSTE. gode kollegaer, gode arbejsforhold, sikkerheden er i top, ledelsen bakker altid 100% op
Fordele
god kantine m lækkert billigt mad - mange forskellige retter
Var denne anmeldelse hjælpsom?Ja 9Nej 8Indberet

Se flere The LEGO Group anmeldelser

Du kan prøve:

Anfordret profil

Ønsker du at vide mere om at arbejde her?

Stil et spørgsmål om arbejde eller jobsamtale hos The LEGO Group. Vores fællesskab er parat til at svare.

Stil et spørgsmål

Samlet vurdering

4,2
Baseret på 256 vurderinger
5129
475
338
28
16

Vurderinger efter kategori

4,1Balance mellem arbejde/fritid
3,8Kompensation/Fordele
3,5Job sikkerhed/Forfremmelse
3,8Lederskab
4,1Kultur

The LEGO Group anmeldelser efter placering