Tilføjelse af brugere og indstilling af adgangsniveauer
Du skal have administratoradgang for at kunne tilføje og fjerne brugere på din konto. Kontakt din kontoejer, hvis du er usikker på, om du har den rette adgang.
Tilføj brugere til din Indeed-arbejdsgiverkonto, så teammedlemmer kan samarbejde på platformen. Brugerne har deres egne loginoplysninger, og du styrer adgangsniveauerne. Af sikkerhedsmæssige årsager er det bedst at tilføje dine teammedlemmer som brugere på din arbejdsgiverkonto i stedet for at dele en enkelt e-mail og adgangskode.
Hvis du har brug for at ændre eller fjerne kontoejeren, skal du kontakte os for at få hjælp.
Sådan tilføjer du brugere og indstiller adgangsniveauer
Tilføj en bruger
- Log på din arbejdsgiverkonto.
- Gå til siden Brugere.
- Vælg Tilføj brugere.
- Indtast dine teammedlemmers e-mailadresser. Hvis du tilføjer en person, der ikke har en Indeed-konto, vil vedkommende blive bedt om at oprette en.
- Vælg Alle muligheder.
- Vælg vedkommendes adgangsniveau.
- Gem, og giv nye brugere besked.
Adgangsniveauer er forklaret under Alle muligheder, hvis du har brug for at gennemgå dem.
Rediger brugeradgang
- Gå til siden Brugere.
- Find den bruger, du vil redigere.
- Vælg de tre prikker i kolonnen Handlinger.
- Rediger og vælg vedkommendes adgangsniveau.
- Gem.
Fjern brugere
- Gå til siden Brugere.
- Find den bruger, du vil redigere.
- Vælg de tre prikker i kolonnen Handlinger.
- Vælg Fjern og Ja, fjern.
Fjern dig selv som bruger
- Gå til siden Brugere.
- Find den bruger, du vil fjerne.
- Vælg de tre prikker i kolonnen Handlinger.
- Vælg Fjern dig selv.
Brugere kan fjerne sig selv fra en annoncør, hvis de er en sekundær bruger. Brugere får ikke besked, når deres adgangsniveau ændres eller fjernes.
Var denne artikel nyttig?
Mere om dette emne
Har du stadig brug for hjælp?Send os en besked, så vender vores team tilbage til dig.
Indsend en forespørgsel