Hvad er Mine jobs?
Mine jobs hjælper dig med at følge og organisere stillinger, du overvejer at søge, og dem, du allerede har søgt. Der er fire faner — Gemt, Ansøgt, Jobsamtale og Arkiverede — så du kan tjekke, hvor i processen hvert job er i din søgning. Denne side forklarer, hvad hver fane gør, og hvordan du udfører almindelige handlinger.
Formål
Brug Mine jobs til at holde din søgning organiseret på ét sted. Gem stillinger du vil gennemgå senere, notér hvornår du har ansøgt, forbered dig på kommende samtaler og arkivér stillinger, du ikke længere er interesseret i.
Fordele
- Hold styr på de forskellige faser af din jobsøgning.
- Forbered dig på kommende samtaler med påmindelser og værktøjer.
- Undgå at gentage handlinger ved at holde styr på, hvad du allerede har gennemgået eller hvilke stillinger, du har søgt.
Mine jobs-faner
Gemt
- Behold de stillinger, du er interesseret i, så du nemt kan finde dem igen.
- Åbn det oprindelige opslag for at gennemse detaljer eller ansøge.
- Flyt elementer til Ansøgt, Jobsamtale eller Arkiveret, når din status ændrer sig.
Ansøgt
- Administrer job, du har søgt og genbesøg opslag.
- Opdater status for ansøgninger, der er indsendt på en arbejdsgivers hjemmeside.
Jobsamtale
- Hold styr på jobsamtaler, du har planlagt eller forbereder dig på.
- Test dit setup på forhånd, hvis du bruger Indeed jobsamtale.
Arkiver
- Flyt stillinger, du ikke længere ønsker at søge ud af din aktive visning.
- Gendan fra arkiv når som helst, hvis du vil genbesøge en stilling.
FAQl
Spørgsmål: Husker Mine jobs min komplette ansøgningshistorik?
Svar: Nej, Mine jobs sporer ikke hele din jobansøgningshistorik. Den viser seks måneder ad gangen. Du kan bruge et regneark eller skrive alle de stillinger ned, du har søgt. Du kan også anmode om en kopi af dine persondata for at få en historik over dine ansøgninger på Indeed.
Spørgsmål: Jeg sendte en ansøgning på virksomhedens websted. Kan jeg tjekke status på min jobsamtale?
Svar: Nej. Når du udfylder en ansøgning på et andet websted, gemmes den ikke på Indeed. Du skal manuelt flytte jobbene fra Gemt til Ansøgt, Jobsamtale eller Arkiveret.